Reserves amb allotjament, pagament i condicions de venda

 

Podem reservar l’ hotel, Caldea i tractaments en 48 hores!

Cola en Caldea
Pot evitar de fer cues a Caldea!

 

Com funciona?

Dins el formulari segur de reserves Caldea Express, caldrà que indiqui obligatòriament:

  1. el seu nom i el seu  E-mail (per poder enviar-li el bo!)
  2. el que vol reservar
  3. el número de persones
  4. el dia i l' hora d' entrada
  5. els tractaments suplementaris eventuals
  6. el seu nº de targeta de crèdit*, la data de caducitat de la targeta i el codi de seguritat de 3 xifres (mirar al dors de la targeta, els tres últims números, no es el PIN) També pot pagar per transferència bancària o per giro postal.

Per reservar:

Per Internet (formulari segur clef):
Per reservar entrades per a la zona termolúdica de Caldea amb hotel: fer clic aqui
Per reservar entrades Wellness amb hotel: fer clic aqui

Per telèfon:
Pot reservar per telèfon trucant al (00 376) 869 181 (dies laborables de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00) amb la seva targeta de crèdit internacional (Visa, Mastercard...) a ma i un E-mail o bé un fax.

Per fax:
També pot imprimir el nostre formulari sobre paper, omplir-lo a ma i enviar-lo per fax al (+376) 869 182.

I ara?

Si vol pagar amb targeta de crèdit internacional (Visa, Mastercard, etc... excepte American Express):

Les reserves pagades amb targeta de crèdit seran tractades amb prioritat.


Per transferència bancària o gir postal (despeses al seu càrrec):

Perquè 24 o fins i tot 48 hores?

Hi han diferents raons:

a) Es una persona qui farà la seva petició i no un ordenador. Doncs, podrem contacta amb vostè si, per exemple, els tractaments escollits no son compatibles. Sabia que un drenatge limfàtic corporal no es compatible amb un massatge?

b) Si hi ha un problema de disponibilitat, li proposarem tractaments o hores alternatives de entrada.

c) Per raons de seguritat, no carreguem la seva targeta via Internet sinó com qualsevol restaurant o hotel.

Pot fer el pagament en dues vegades. La confirmació definitiva s' enviarà a la recepció del saldo que haurà d' abonar-se com molt tard 4 dies abans de l' arribada.

Considerem la recepció de un pagament com a proba que vostè ha llegit i esta conforme amb les condicions de venda ( veure mes a sota).

Nota important sobre el pagament amb targeta de crèdit:


Utilitzem el SSL, el sistema més segur que existeix avui en dia a Internet, per la transferència de dades confidencials. De fet, el seu navegador l’informarà en el moment d’entrar en el nostre formulari d’inscripció seguritat SSL amb un missatge en la pantalla (si no ho han desactivat!).< Amb el SSL, las informacions que ens envia estan criptadas, el que impedeix a altres persones interceptar i llegir el contingut del seu missatge durant el envio. No utilitzem Internet per cobrar amb la seva targeta de crèdit. Utilitzem el TPV la manera convencional al igual que un hotel, restaurant o botiga i fins a la data no hem rebut cap queixa per part dels nostres clients referent al cobrament amb la seva targeta de crèdit.

Estem sota contracte de afiliació en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit controlat per “Banca Mora” de Andorra, plaça Co-Princeps nº 2, Principat d’Andorra, nº de comerciant: 992/080424, des de 23/10/1995. Pagar amb targeta sempre es delicat. Fer-lo per reservar una estància a Caldea es sense risc perquè es tracta de una empresa física. Desaconsellem fer pagaments per articles o serveis en “ciber-botigues” poc conegudes.

 

 

Condiciones de venta:

 

PAGAMENT: Les estades hauran de ser totalment pagades com molt tard 4 dies abans de l' arribada del client. El receptiu es reserva el dret d' anular sense avis previ les reserves no pagades 4 dies abans de l' arribada prevista. 

CONFIRMACIÓ: Es considera confirmada la reserva, una vegada el client rebi per E-mail, fax o correu la confirmació escrita pel receptiu. Si en 48 hores (dies laborables), el client no ha rebut cap missatge per part del receptiu, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres. 

BONS: Caldea no permet sota cap concepte l' accés als clients que no presentin els bons (vouchers) corresponents. 

HORARIS:  Els horaris d’entrada al centre i els dels tractaments que requereixen la intervenció d’un professional de Caldea han d’ésser escrupolosament respectats. Si el client no entra a l' hora especificada en el bo perdrà la seva hora d' entrada i només podrà accedir al centre segons disponibilitat i sense possibilitat de reembossament. Els tractaments que no es puguin dur a terme a causa de la no presencia del client no seran reembossats ni ajornats per un altre hora o dia, ni tampoc canviats per un altre tractament. 

DARRERES INSCRIPCIONS: Si la inscripció es fa amb menys de 15 dies d’antelació, s’exigirà el pagament íntegre al moment de fer la reserva. 

ANUL.LACIONS: tota anul.lació es farà per escrit (correu, E-mail o fax). Si l’ anul.lació es fa amb 48 hores (dies laborables) d’antelació a la data d’inici del programa li tornarem la totalitat del pagament del seu sojorn. Si ho fa amb 24 hores (dies laborables)d’antelació a la data d’inici del programa li tornarem el 50% del pagament del seu sojorn. Si l' anul.lació es fa el mateix dia, no es procedirà a fer cap devolució. 

ANUL.LACIO DE TRACTAMENT: si el client, per qualsevol motiu, decideix d’anul.lar un tractament, no es procedirà a fer cap reembossament. 

INTERRUPCIO DE PROGRAMA: Si el client, per qualsevol motiu, decideix interrompre el programa o de no fer un tractament reservat, no es procedirà a fer cap reembossament. 

Els nostres serveis són gratuïts, no s' ha aplicat cap tipus d' augment ni sobre les tarifes de Caldea ni sobre els hotels. La nostra agència garanteix les seves reserves.

Hola Andorra

el núm. 1 en estades de salut Caldea des de 1994

Contacteu amb: Sr.  Pol Mikhelson
av. Fiter i Rossell 73, Escaldes, Principat d'Andorra
Tel: (00376) 869 181 Fax: (00376) 869 182

Horari d' oficina: de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00

E-mail
Agència receptiva homologada per Caldea 
registre de comerç del Govern d'Andorra núm: 912218.X/12075

Tornar al menú principal de Caldea