Què és Caldea?

Caldea Andorra és el centre aquàtic d' aigua termal més gran d' Europa a les muntanyes. Proposa 6.000 m2 de llacunes interiors i exteriors, saunes, jacuzzis, bany d’aranges, bany asteca, banys indo-romans, cascades, llits amb bombolles, marbres calents, massatges, tractaments d’estètica i moltes coses més.

Imagineu-vos un espai reservat on la llum, l’evasió i el benestar us faran oblidar el cansament, l’estrès i la rutina. Un lloc únic on, en qualsevol moment de l’any, us ajudem a retrobar la forma, la vitalitat i l’equilibri, deixant-vos portar per l’aigua i capbussant-vos en els beneficis del termolúdisme. Un espai nou per gaudir d’uns dies dedicats a la relaxació, a la bellesa o a l’evasió.

Amb una arquitectura futurista és pràctica el termoludisme, interrelació harmoniosa entre el cos i l’aigua. D’aquesta manera, el centre utilitza l’aigua termal que brolla a 68º C de la font d'Escaldes-Engordany d' Andorra. El nom d' Escaldes prové del temps de la romanització,  Calidae (lloc on brollen les aigües calentes).  El nom de Caldea en català àntic significa calent i tònic.  Caldea utilitza la riquesa de l’aigua termal i proposa una nova forma d’esbarjo i benestar. Una trobada amb l’aigua en totes les seves formes, des de l’aigua vaporitzada fins al glaç, i les seves diferents aplicacions segons les cultures, de la romana a la japonesa.

La laguna interior (foto Enric Madrenas)

L’element primordial a Caldea és l’aigua termal, però el complexe no és un centre terapèutic per persones que segueixin un programa establert per metges. Caldea és un centre termolúdic modern i no mèdic, destinat a totes aquelles persones que volen gaudir dels beneficis de l’aigua termal per estar en forma i relaxar-se sense ésser sotmès a tractaments mèdics. És a dir que no s’hi respira l’atmosfera un tant depriment que es troba de vegades als centres termals habituals.

Composició de l’aigua: l’aigua termal de Caldea és sulfurosa, sòdica, rica en sofre (s’extreu pel seu confort) i untuosa com el plàncton termal. Aquesta aigua pertany al grup d’aigües més càlides dels Pirineus (68º C). Utilitzada de forma natural, el seu termalisme i la seva mineralitat li donen una acció antiàlgica, cicatritzant, descongestionant i antial·lèrgica. La temperatura de l’aigua en les diferents instal·lacions de Caldea varia dels 14º C als  36º C i la profunditat màxima és d’1,30m.

Que podem fer a Caldea?

Caldea esta dividida en dues zones:

La zona termolúdica ( sense accés al Wellness ): esta dissenyada per les persones que volen prendre un bany per relaxar-se durant unes hores en aigua calenta, i per oblidar l’estrès, el cansament i els dolors musculars i, per que no? fer-se un massatge. Duració: 3 hores consecutives per dia o 4 hores si hi afegeix un massatge.

El Wellness (amb accés a la zona termolúdica): està pensat per totes aquelles persones que vulguin seguir un programa de 1, 2, 3 ... o fins a 8 dies al Wellness, inclouen diferents tractaments com poden esser massatges, peelings, tractaments de bellesa, banys de llet i olis essencials etc. No s’ hi admeten més de trenta persones simultàniament , fet que garanteix la relaxació i el benestar fins i tot quan la zona termolúdica està completa. També pot escollir entre els mòduls proposats o fer-se un programa Wellness 100% a la carta, escollin vostè mateix els tractaments que desitgi per a cada dia. Els clients del Wellness tenen un accés lliure i gratuït a totes les instal·lacions del Wellness i de la zona termolúdica durant 5 hores.

Los baños Indo-Romanos (foto: agencia Nuts)

> Li aconsellem que faci les reserves amb antelació.  S’admeten fins a 500 persones a l’espai termolúdic de Caldea.  S’arriba fàcilment a aquest límit durant els caps de setmana, els ponts (espanyols o francesos), durant les vacances escolars i a l’ hivern a partir de les 15:00. Seria una llàstima anar a Caldea i no poder entrar!  No hi ha cap suplement per reservar i així no tindrà sorpreses desagradables a la seva arribada. Si busca tranquil·litat, aconsellem reservar un programa al Wellness ( per 1 dia).  Al Wellness, s’admeten tan sols 25 persones per garantir el benestar i la tranquil·litat inclusiu durant els dies d’ afluència.  Els clients Wellness tenen accés a l’espai termolúdic però les persones amb tan sols una entrada a l’espai termolúdic NO tenen accés a la zona Wellness ni a les seves instal·lacions. La reserva pel Wellness es obligatòria!  Recomanem reservar al menys amb 2 setmanes d’antelació.  

On és Caldea?

Europa

Franca

Espanya

Andorra

Hotel Andorra

Caldea és al bell mig d' Escaldes-Engordany, al Principat d' Andorra, un petit país entre França i Espanya. En només 469 km2, Andorra concentra una riquesa natural impressionant i una increïble oferta d' activitats.  Dintre d' aquesta oferta trobem Caldea...

La capital d' Andorra, Andorra-la-Vella, i Escaldes-Engordany eren antigament dos pobles que actualment formen una petita ciutat. Andorra queda a aproximadament 3 hores en cotxe de Barcelona, Perpinyà o de Tolosa.

Allotjament:

No hi ha hotel a Caldea mateix. El allotjament és tan important com els tractaments. Per aquesta raó hem escollit 7 hotels amb una bona relació qualitat/ preu, prop de Caldea i també uns apartaments.  En aquesta pàgina web podrà fer la seva reserva per Caldea i pel hotel.

Retorn al menú general de Caldea