Preus Grups Caldea 2007-2008


Si està a la recerca d’un lloc per a fer una reunió de treball, un seminari, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Sigui per a caps de setmana, vacances o de treball, en combinació amb el relax o amb l’aventura, amb o sense Caldea, podem també proposar-li estades " a la carta " amb un servei professional, sortides en vehicles 4x4, visites culturals amb guia, esquí, excursions en raquetes de neu, ràfting, etc.   

Preus grups per a la Zona Termolúdica

Vàlids del 01/12/07 al 31/11/08

Preu per persona

ADULTS

Grups Escolars

Entrades:

Temporada Alta

Temporada Baixa

Temporada Alta

Temporada Baixa

Entrada general (3 h): 
Entrada nocturna (2 h): 
Abonament 3 dies (3x3h):
Abonament 5 dies (5x3h):

27,00 E
21,00 E
69,00 E
105,00 E

23,00 E
-- 
59,00 E
89,00 E

25,00 E

19,00 E
--
--

20,00 E
-- 
-- 
--

Entrada els dilluns

19,00 E

19,00 E

Temporada Alta: Tots els dissabtes de l’any. Els dimarts, dimecres i dijous del 04/12/07 fins al 10 abril 2008. Així com les següents dates: del 01 al 31/08/08, del 11 al 12/09/08.

Temporada Baixa: altres dates

Tancament: del 02 al 13/06/08 i del 10 al 14/11/08, el 25/12/07 tot el dia i el 01/01 obert a partir de les 15:00 i fins a les 24:00.

Entrada nocturna: Els dimarts, dimecres i dijous del 11/12/07 al 10/04/08. Dimarts i dijous: principalment grups escolars, dimecres per a adults. Entrada per a 2 hores a les 21:00.

Entrada dilluns: no vàlids a l’agost, i festius espanyols.

Horaris: dissabtes: 09:00-24:00. Última admissió: 22:00.  Altres dies: 9:00-23:00. . Última admissió: 21:00

Gratuïts: 1 cada 20 de pagament.

Extres (no obligatori): lloguer de barnús (4,20 E), tovalloles (2,75 E) i peücs de làtex (2,75 E)

Escolars: exclusivament els dilluns a partir de les 09:00 o bé els dimarts i dijous a partir de les 15:00. Per a ser admès com grup escolar, almenys el 90% dels nens han de tenir entre 5 i 18 anys.

 

Instal·lacions de la zona termolúdica :

Es caracteritza per la gran llacuna interior d’aigua termal, una superfície de 600 m2, amb un ampli ventall d’activitats: Llacuna interior ( 32 graus ), Llacuna exterior ( 34 graus ), saunes ( 80 graus ), jacuzzis interiors i exteriors ( 34 graus ), màscares hidratants, sala de vaporització, zones de relaxació, llum de Wood, tasses d’ hidromassatge, colls de cigne, banys indo-romans,  bany sirocco,  pati de gel 14 graus 9, llits amb bombolles, zona d’infraroigs, rierol amb corrent intermitent i solàrium. 

Molt Important:
1) Per a poder beneficiar del preu de grup, TOT el grup ha d’entrar al mateix temps, és a dir, a la data i hora reservada.
2) Si el grup no arriba a ser 20 persones, s’aplicarà el preu per a individuals, a pagar ABANS d’entrar!
3) Si el grup té més de 15 minuts de retard, perdrà l’hora d’entrada prèviament reservada i entrarà SEGONS DISPONIBILITAT.

Preu grups al Wellness Caldea

El Wellness pot admetre fins a 30 persones simultàniament. Per als grups, únicament l’accés Wellness (51,00 Euros) + 1 tractament. Per a grups a partir de 25 persones, cal dividir el grup en dos. Exemple:  
Dissabte:
Grup 1: Wellness
Grup 2: Entrada a la zona termolúdica
Diumenge:
Grup 1: Entrada a la zona termolúdica
Grup 2: Wellness

Servei de restauració a Caldea

OASIS: És l' únic que es troba dintre del recinte aquàtic de Caldea és a dir que els clients van obligatòriament en vestit de bany. Un bar-restaurant reservat als banyistes, on podrà gaudir d' una cuina sana i equilibrada. Menús del dia a partir de 12 Euros. (beguda inclosa). Horari: de 10:30 a 22:00 (menjars: de 12:30 a 15:30 i de 20:30 a 22:30).  
AQUARIUS: Restaurant gastronòmic i a la carta amb vistes excepcionals sobre els banys. Accés directe a través de la zona comercial. Horari: de 12:30 a 15:30 i de 20:30 a 22:30.  Podem elaborar qualsevol menú adaptat a unes necessitats concretes i un pressupost determinat.
DEIMOS: Bar -Braseria amb grill a la vista. Especialitat en brotxetes. Marc original i informal. Horari Bar: de 10:00 a 24:00 Horari Restaurant: de 13:00 a 16:30 i de 20:30 a 22:30. Podem elaborar qualsevol menú adaptat a unes necessitats concretes i un pressupost determinat.

Per a entrar a Caldea i al restaurant, la reserva es prèvia i obligatòria.

 

Activitats que podem organitzar per a completar l’estància del vostre grup

 

senderismo Andorra

Excursions a peu (de juny a novembre):
Nombroses excursions són possibles a Andorra per a tots els nivells, Guies a disposició.

Senderismo Andorra

Via Ferrata Andorra

Les Vies Ferratas (tot l’any segons les condicions):
Una Via Ferrata és un itinerari esportiu situat en un vessant rocós i equipada amb elements específics (cables, escales, etc.) destinats a facilitar la progressió i optimitzar la seguretat de les persones que ho utilitzen. És una activitat a cavall entre l’excursió a peu i l’escala que permet progressar combinant l’accessibilitat, el risc, la bellesa i lo espectacular.

No necessita experiència prèvia. Guia i material si.

Via Ferrata Andorra

Monuments Andorra

Els museus, les visites turístiques i culturals (tot l’any amb guia):
Visites guiades de migdia o dia sencer amb el seu autocar i el nostre guia.
Possibilitat d’organitzar unes sortides a restaurants típics durant tot l’any.

Pal, Andorra

Equitacion Andorra

Equitació (tot l’any): Excursions a cavall per a una hora, migdia, el dia complet i per a diversos dies afí de descobrir les muntanyes d' Andorra a cavall. Principiants benvinguts. 

Equitacion Pal, Andorra

Ski Andorra

El esquí (de desembre a abril): 

Hi ha 5 estacions d’esquí a Andorra amb una quota màxima de 2.600 metres amb més de 250 km de pistes abalisades i 107 remuntadors, repartits en les 5 estacions. 1' 200 canons de neu asseguren un estat i espessor de la neu durant tota la temporada. Possibilitats d’esquiar un dia sencer o un migdia.

Ski, Andorra

 

Moto de neu (a Pal)

L’estació de Pal disposa d’un circuit permanent per a motos de neu. El circuit surt del Col de l’Ampolla i descendeix a la vall de Seturia a través del bosc. D' ella, podem pujar fins al Col o continuar fins a Cabanes en el fons de la vall.

Motonieve Andorra

 

Excursions en raquetes (a Pal)
Faci una passejada en raquetes amb els seus amics, admiri el paisatge i entri en el bosc prop de Caubella o en Seturia. Aquesta activitat pot fer-se amb o sense guia. Fins als principiants no tindran dificultat a progressar perquè hi ha uns camins per a tots els nivells. És una activitat ideal per als no esquiadors que volen treure profit de la neu sense risc així com per als esquiadors que volen "descansar". Les raquetes impedeixen que s’enfonsi en la neu i les grapes permeten caminar sobre la neu dura sense relliscar.

Raquetas, Andorra

 

Gossos de trineu, Mushing (a Pal)
Descobreixi a aquests animals fascinants, com es comporten i les instruccions que cal donar-los per a dur-los sobre la neu a través del paisatge magnífic de Seturia. També existeix una possibilitat d’aprendre a dur un trineu sobre el circuit que va des del Col de Botella i que dura uns 30 minuts. Vostè pot també fer-se dur per un musher professional durant una hora o més. Les excursions poden fer-se de dia o de nit, amb un esmorzar o un sopar en plena naturalesa.

Mushing Andorra

Rafting Andorra

Ràfting (Seu d’Urgell, Espanya, a 30 minuts amb cotxe de Caldea):
Ràfting (Seu d' Urgell, Espanya, a 30 minuts amb cotxe de Caldea): esport d’avantguarda que consisteix a baixar “rapids” en un vaixell pneumàtic del tipus " Zodiac " deixant-se dur pel corrent del riu, dit " d’aigua blanca". Aquestes embarcacions de 4x2 metres tenen una capacitat de 6 persones i d’un monitor, encarregat de dirigir l’embarcació i la seva tripulació. El ràfting és un esport intens on l’emoció esta garantida, i sense ser perillós. En "Seu d' Urgell" ciutat situada a 30 minuts amb cotxe d' Andorra es troba el parc olímpic del Segre, que disposa d’un riu artificial de 500 metres on es van celebrar les proves olímpiques de kayac. El parc del Segre li ofereix 4 baixades raft durant tot l’any amb tota seguretat amb monitor, guarda-robes amb dutxes calentes, material complet de qualitat (casc, combinació, sabatilles, armilla de salvament, K-way) així com les assegurances. Activitat per a tota la família.

Rafting, Andorra

 

Hydrospeed (Seu d’Urgell, Espanya, a 30 minuts amb cotxe de Caldea):
Esport d’aventura en el Parc del Segre que consisteix a descendir i a practicar surf, darrere de les cascades d’un riu, sobre una "taula" de 1m2 proveïda de manilles. Monitor, material complet de qualitat (hydrospeed monoplaça, casc, combinació, sabatilles, armilla de salvament, K-way) i segurs. Activitat per als joves de 10 a 60 anys.

Canoa (Seu d’Urgell, Espanya, a 30 minuts amb cotxe des de el vostre apartament o xalet:
El parc del Segre també disposa d’un canal d’aigua tranquil·la de 800 metres de longitud on podem practicar aquest esport agradable que és més fàcil que pensem. És una bona ocasió per a fer els seus primers passos sobre l’aigua. Monitor, material complet de primera qualitat (canoa per a una o dues places, casc, combinació, sabatilles, armilla de salvament, K-way) i segurs. Activitat per a tota la família.

 


Centre d’ oci a Pal:
La estació de Pal no es solament una estació de esquí. A l' estiu hi ha nombroses activitats per a tota la família: excursions en Quads o a cavall, baixades en "tirolines", passejos per la naturalesa, tir amb arc, mini Wellness, BTT, excursió en Quad o 4x4 etc.  

Quad Andorra

Tirolina Pal, Andorra

 

El Bosc Aventura (15 min des de Caldea):
Si li agraden els arbres, això és per a vostè. El centre està situat al costat del llac d’ Engolasters, damunt d' Escaldes i d' Andorra la Vella. Els proposem 3 circuits sense perill, un per a nens i dos per a adults.

Aventura Andorra

 

Les compres (tot l’any, sobretot durant les rebaixes):
Els 3 km de botigues d' Escaldes i d' Andorra la Vella es troba a 15 min amb cotxe del seu apartament. Després d' un dia d' esquí o excursió, vostè podrà anar a la ciutat per a fer les seves compres, sense sacrificar un sol minut del seu passatemps favorit. Quant a les duanes, vostè trobarà els " límits que no cal sobrepassar " visiti la nostra pàgina d' informacions sobre les fronteres i les franquícies.

 

Partit de jockey sobre gel seguit d’un menjar en pista coberta: Partit de jockey per equips. Préstec del material complet. Si algú en el grup no sap patinar, les crosses i el puck poden ser reemplaçats per escombres i una pilota de futbol i els patins per sabatilles. Els que no volen participar poden admirar al seu equip des de la graderia.

Carreres de cars sobre gel seguit d' un menjar en pista coberta: Carrera amb cars de 250 cm3 amb pneumàtics de claus. Fum, soroll i pilots hyperconcentrats! Els no participants poden admirar als pilots des de la graderia.

 

 

 

 

Exemple d' una estància d' una nit amb Caldea

dia 1:
12:00    Arribada al hotel ***  
13:00    Menjar al hotel, vi i aigua inclòs
15:00    Caldea (zona termolúdica)
18:00    Compres
20:00    Aperitiu al hotel 
20:30    Sopar al hotel 
dia 2:
08:30    Esmorzar al hotel
09:15    Sortida cap a la Seu d’Urgell
10:00    Ràfting
12:00    Sortida cap al poble d'Os de Civis
13:00    Visita del poble, degustació gratuïta dels productes casolans, dinar, vi, aigua i cafè inclòs
16:00    Fi de la estada

Tornar al menu principal de Caldea