Explicacions sobre els diferents tractaments oferts a Caldea, Andorra

Per aquells que els hi agradaria tenir mes informació sobre els tractaments a Caldea, aquesta pagina es per a vostè!

NOTA IMPORTANT: els tractaments hidrotermals (menys Flotarium) i els tractaments de balneoteràpia estan reservats per als clients del Wellness. Per exemple, una persona amb una entrada a la zona termolúdica no pot fer un aerobany.

Balneoteràpia  i  tractaments hidrotermals

 

El "balnéo" es un tractament que es fa en cabina privada, en una banyera individual de aigua termal, amb aigua o aire a pressió que en mobilitzar l’aigua per una multitud de brolladors submarins, proporciona un massatge suau a tot el cos que relaxa els muscles i revitalitza la pell.

La balneoteràpia te un efecte sedatiu i tranquil, calma els dolors articulars, relaxa els muscles i afavoreix la relaxació. Excel·lent per l’oxigenació dels teixits i el descans general, el "balnéo" es un gran clàssic de la balnéo-estética.

Hi ha 2 tipus de balneoteràpia:

Bany d’hidromassatge o aerobany (balneoteràpia)
Bany amb multitud de brolladors submarins d’aigua que actua directament sobre la musculació de tot el cos. Produint una sensació de relaxació

Aerobany
Bany amb injecció d’aire que actua sobre la pell, fen un massatge general. Efecte relaxant i sedatiu. El aerobany afavoreix la distensió dels teixits superficials.

Banyera amb llet i olis essencials, d’herbes naturals, d’essències cítriques o orientals
Aquests banys ajuden a lluitar contra els desequilibris de la vida moderna (estrès, fatiga...) i a mantenir o retrobar la suavitat de la pell. La de llet és hidratant. La d’herbes i la d’essències orientals són relaxants i la d’essències cítriques és tonificant.

Banyera amb algues
Pot tenir efecte depuratiu, tonificant, reafirmant, hidratant o anticel·lulític segons la freqüència amb que es realitzi. Les algues produeixen una acció depuradora i actuen sobre les funcions de l’organisme; són riques en iode, minerals i oligoelements.

Tornar al principi de la pàgina

Dutxa tonificant
Estimulant i d'efectes tònics, produeix una profunda sensació de relaxació. De pressió modulada i dirigida a diferents parts del cos, la dutxa produeix un efecte de massatge, estimula les masses musculars, i augmenta el reg. sanguini. És ideal per relaxar cossos amb una activitat física intensa.
Durada: 10 minuts

Hidrojet ( 15’):
Combina els elements fonamentals del massatge clàssic amb els efectes positius de la termoteràpia. Aquest massatge contribueix a combatre el mal d’esquena, les contractures musculars, l’ansietat i l’estrès. S’aplica en la llitera de massatge amb “raigs secs” d’aigua, que recorren la part posterior del cos.

Flotarium (bany d’aigua salada) (30’):
Sessió en una càpsula tancada que consisteix en recrear el ambient sentit per un nedo al ventre de la seva mare. Relaxar-se en una bandera poc profunda plena d’aigua salada a 37º que li permetrà flotar sense cap esforç i amb tranquil·litat.

Tornar al principi de la pàgina

Massatges

Massatges manuals sobre tot el cos excepte la cara. Efecte descontractant, relaxant o tonificant segons les motivacions i desitjos del client. Ideals per una perfecta reharmonització energètica, activar les capes subcutànies, les terminacions nervioses i els músculs. Ideals per a una perfecta reharmonització energètica i per activar la circulació sanguínia i relaxar la musculatura. Durada: segons desig del client, 20, 30, 45 o 60 minuts.

Massatge local (20')
Massatge manual corporal efectuat amb crema hidratant neutra. És un massatge en el qual es treballarà una sola zona del cos, escollint entre  esquena, cames (darrera o davant),  braços, ventre o pit, seguint el desig del client.

Massatge parcial (45')
Massatge manual corporal efectuat amb crema hidratant neutra. És un massatge en el qual es treballen dues parts del cos: esquena i cames per darrera.

Massatge general (60')  
Massatge manual corporal efectuat amb crema hidratant neutra. És un massatge en el qual es treballa tot el cos sencer; braços, pit, ventre, cames davant, cames darrera i esquena, a excepció de la cara.

Massatge sota aigua (parcial 20' o general 30’ ):  
Massatge manual amb oli essencial. Es realitza estirat sobre una taula de massatge i sota una dutxa d’aigua termal. L’objectiu és provocar una estimulació del retorn sanguini i un efecte sedant del sistema nerviós.

Massatge podal (20’)
Quiromassatge efectuat als peus per alleugerir la fatiga corporal en activar la circulació de les extremitats. 

Drenatge limfàtic ( 30’ el facial, 60’ el corporal):
Manipulacions suaus, lentes i rítmiques destinades a estimular la circulació limfàtica reduint la retenció de líquids. Ideal per cames cansades, per programes de sobreprès, per la cel·lulitis i pel seu efecte relaxant, en l’estrès.

Reflexologia podal  (30’):  
Tots els òrgans corporals troben la seva zona reflexada en la planta dels peus. La reflexologia podal és una tècnica manual que ajuda a reequilibrar les energies del cos mitjançant punts i zones concretes. Millora l’estat físic i mental.

Massatge facial aromàtic (45’):
Massatge a la cara. Consisteix en una neteja i tonificació ( amb llet i tònic ), una mascareta natural d’herbes i un massatge relaxant amb crema hidratant neutra.

Massatge a 4 mans (45’):  
Massatge manual amb olis essencials per tot el cos, realitzat per dos massatgistes, per rebre amb més intensitat els beneficis del massatge.

Massatge Amma (20’):
Massatge energètic tradicional japonès en posició assegut en una cadira específica (cadira ergonòmica). S’utilitzen manipulacions, pressions, estiraments i percussions  al llarg dels meridians del cos, reequilibrant la circulació energètica i reduint les tensions acumulades.

Massatge amb Flors de Bach (45’o 60’):
D’aplicació tòpica, es tracta d’afegir a la crema del massatge unes gotes d’essència de flors de Bach. Segons l’estat emocional de la persona es pot utilitzar una o altra essència.

El Shiatsu ( 30’ o 60’) :  
La paraula Shiatsu ve de “shi” (dit) i “atsu” (pressió). Aquesta tècnica oriental tracta el cos en la seva totalitat. Consisteix a fer pressions manuals utilitzant els dits grossos i els palmells de les mans, principalment. Aquestes pressions s’efectuen a un ritme molt precís dins d’un ordre molt rigorós i sobre unes zones i trajectes molt particulars, anomenats meridians, que comencen pel ventre i tots han de conduir el mateix flux d’energia per assegurar l’equilibri del cos i de l’esperit. Resulta eficaç per recuperar la vitalitat del cos. Aquest mètode l’ajudarà a eliminar l’estrès, la fatiga i alguns dolors dorsals i musculars. Pot també alleugerir l’ insomni i els mals de cap, així com estimular la circulació de les cames pesades.

Massatge tradicional tailandès (60'):
Antiga forma de massatge de suaus balanceigs, pressions i estiraments, que permeten experimentar una sensació única. Aquest art et permet alliberar tensions musculars, millorar la circulació sanguínia i endinsar-se en un estat de calma i pau interior.

Massatge geotermal (90’):
Combinació de tradicions índies i hindús envoltat d’un entorn de color. Tot això s’uneix per gaudir d’un massatge subtil i rítmic amb pedres calentes per arribar a una harmonia física, mental i espiritual

Massatge Zen volcànic (90’):
Peeling corporal amb sals d’algues, seguit d’una dutxa i de un massatge amb pedres volcàniques fredes i calentes, i olis essencials.

Relaxació coreana (30'):  
Art xinès de l’estirament passiu i la relaxació completa. És una tècnica que requereix la connexió entre l’instructor i el client per reharmonitzar els canals energètics.

Massatge esència de fruites (60’):
Massatge manual realitzat amb fruites deshidratades a escollir segons la selecció proposada per Caldea. Les fruites aporten les vitamines i sals minerals necessàries per revitalitzar, oxigenar i regenerar les cèl·lules epitelials. En aquest massatge es treballa el cos sencer, a excepció de la cara.

Massatge amb essència de fruites (45'):
Massatge manual realitzat amb fruites deshidratades a escollir segons la selecció proposada per Caldea. Les fruites aporten les vitamines i sals minerals necessàries per revitalitzar, oxigenar i regenerar les cèl·lules epitelials. En aquest massatge es treballen les cames per darrera i l’esquena.

Massatge amb pindes a la carta ( te, bambú, herbes asiàtiques..) ( 60’):
És un tractament que s’inspira en el massatge tradicional tailandès, la seva finalitat es el benestar i la relaxació. Per la seva realització utilitzem les pindes, que són bosses de roba, plenes d’herbes aromàtiques, que impregnades de baf calent s’apliquen per tot el cos. El client pot escollir el tipus d’herbes, dins la selecció proposada per Caldea.

Yuthai (30’):
Significat del nom YUTHAI : és la combinació i unió de 2 mots en japonès: moviments i exercicis articulars relaxants ( THAI ) + amb l’aigua ( YU ). Es un massatge que es realitza dins l’aigua. Consta d’una taula d’exercicis i moviments ondulars que simulen una dansa. La persona que el rep, es beneficiarà d’un estat profund de relaxació a través de l’alliberació de la columna, mobilització de les articulacions i un suau estirament de la musculatura. Aquest massatge desbloqueja els canals energètics dels meridians a l’ estirar, rotar i mobilitzar el cos. El cos, a través de la relaxació, descobrirà noves possibilitats pel seu equilibri. Possibilita un augment d’energia, ajudant a prendre consciència de les tensions i d’ on es troben localitzades. Potencia la regeneració del teixit connectiu i ens allibera restriccions. Ajuda a reduir el dolor muscular i el cansament, ja que el flux sanguini millora i facilita l’eliminació dels residus metabòlics. Facilitarà, també, una millor adaptació al medi aquàtic. Aquest massatge afectarà positivament a la persona que el rep,  tant a nivell físic, psicològic, emocional i espiritualment.     

Tornar al principi de la pàgina

           Serveis d’estètica

Tractament TERMOVITAL (75’):
Combina diferents tipologies de mel, gelea (jalea) reial i sals minerals nodreixen la pell eliminant les cèl·lules mortes i activant el flux circulatori. Té una acció calmant i protectora i deixa una sensació de pell sedosa. Consta d’un peeling enzimàtic, una aplicació de crema específica, una mascareta corporal amb mel i una unció hidratant.

Tractament anti-cel·lulitic LPG:
La tècnica LPG Endermologie ® ajuda a combatre la cel·lulitis i el greix i permet recuperar una silueta més esvelta. El tractament actua sobre els teixits hipodèrmics eliminant les toxines i reduint la retenció de líquids. Per obtenir-ne resultats és necessari fer diverses sessions.

Aplicació (local o general) de fang calent o fred ( 45’):
Aplicació local o per tot el cos de fangs minerals. Distensió durant 20 minuts per deixar que la pell s’impregni dels nombrosos minerals descongestionants del fang.

Aplicació de fang amb sals marines (75’):
Consisteix a aplicar el fang per tot el cos. A continuació s’apliquen les sals marines i es deixa embolicat amb una manta isotèrmica durant uns 15 o 20 minuts. Després es retira la manta i es comença a treballar el fang barrejant-lo amb les sals i realitzant d’aquesta manera un peeling corporal. Seguidament es fa una dutxa, acabant amb l’aplicació de llet o una crema hidratant.

Aplicació de fang amb olis Essentials (75’):
Es prepara el fang barrejant-lo amb olis essencials (reductors, relaxants, tonificants o drenants), s’apliquen a tot el cos i es deixa embolicat amb una manta durant uns 20 minuts. Transcorregut aquest temps i després d’una dutxa, es realitza un massatge amb la crema més adequada al tractament que s’hagi realitzat.

Benes fredes locals (tractament cames cansades):
Embolicament localitzat en cames i abdomen amb benes de cotó impregnades en un líquid criogènic (fred) a temperatures de 15º C, amb efectes reafirmants i estimulants de la circulació. Després de passar 20 minuts d’exposició al fred, s’efectua un massatge estimulat a fi de recuperar el flux normal del reg. sanguini d’aquesta manera ajudar a eliminar les toxines.

Aplicació d’herbes naturals (75’):
Tractament depuratiu de la pell mitjançant l’aplicació de compreses de llana verge, prèviament humitejades amb aigua termal a la qual s’hi hauran afegit herbes naturals depuratives. En primer lloc es prepara la pell efectuant un peeling, per aplicar després les compreses calentes i efectuar un massatge amb crema hidratant per acabar d’activar la circulació i relaxar la musculatura.

Peeling corporal (60’):
És el primer tractament que es recomana fer al començament del seu programa. Consisteix en alliberar  les cèl·lules mortes de la pell, i fent-la més receptiva als diferents tractaments que pugui rebre a continuació, i deixant-la més suau.

Balneoestètic : Peeling corporal + hidro-nutrició (90’):
Es realitza una exfoliació en profunditat amb productes exfoliants per eliminar les cèl·lules mortes; a continuació es fa una banyera d’algues per nodrir la pell i un massatge per aplicar un producte hidratant que proporciona a la pell suavitat, hidratació i oxigenació.

Exfoliació turca (90’):
Combinació d’un bany humit amb herbes i tot seguit una eliminació de cèl·lules mortes a l’estil turc, amb guant de crí. Finalitzarem amb una unció hidratant amb olis aromàtics. 

Peeling i embolcall de perla (105’):
Exfoliació corporal i facial amb pols de perla, seguit d’un embolcall corporal de nacre blanc i un embolcall facial de perla negra. Prèviament, s’aplicarà un concentrat de perla. La pell queda hidratada i amb reflexes nacrats.

Tractament reafirmant del bust:
És aconsellable quan el bust perd la seva fermesa. Només resulta actiu si es realitzen diverses sessions. Una sola sessió serveix només per tonificar.

Neteja d’esquena (90’):
Neteja en profunditat i millora de les funcions de la pell. Purificar, hidratar, renovar la pell de l’esquena ja que habitualment és una zona del cos que acumula impureses, grans i taques del sol.

Aplicació facial d’herbes naturals ( 75’):
Tractament depuratiu de la pell facial mitjançant l’aplicació de compreses de llana verge prèviament humitejades en aigua termal a la qual s’hauran afegit herbes naturals depuratives. En acabar l’exposició de 20 minuts (cada quatre minuts es va canviant les compreses per no perdre l’escalfor i no perdre l’estimulació de la pell), s’efectuarà un massatge facial amb crema hidratant per acabar d’estimular la circulació i relaxar i tonificar tots els muscles de la cara.
 
Tractament d’higiene facial personalitzat (90’):
Neteja de cutis completa, amb desmaquillatge, peeling, vapor y extracció de punts negres, depilació, etc... Per acabar el tractament, es fa una aplicació de producte de tractament personalitzat segons el tipus de pell i/o les seves necessitats.

Bellesa de mans i bellesa de peus (60’):
Tallar, llimar, retirar les cutícules i tallar-les si és necessari, pintar les ungles, fer el massatge de mans o peus, embolicar de parafina freda o fer “sauneta” i decoració de les ungles.

Massatge Zen volcànic (90’):
Peeling corporal amb sals d’algues, seguit d’una dutxa i de un massatge amb pedres volcàniques fredes i calentes, i olis essencials.

Embolcall d’or (75’):
Aplicació corporal de un embolcall resplendent i lluminós a base d’una alga daurada durant 20 minuts. Consta d’una dutxa hidratant i una aplicació de nèctar d’or. La pell queda suau, lluminosa i amb reflexes daurats.

Tractament Indoceane (105’):
Tractament molt complet en quatre parts : peeling corporal dolç, salat i amb essències cítriques, bany de llet, massatge de diferents tècniques d’arreu del món i per finalitzar embolcall cremós, relaxant i regenerant.

Tornar al principi de la pàgina    

Xocoteràpia

De la llaminadura a la relaxació hi ha només un pas. Travessi’l gràcies a la xocoteràpia a Caldea. Aquests nous tractaments vinguts de Canadà i dels Estats Units, utilitzats en els més grans Spas són un remei meravellós contra l’ansietat i el mal humor. Les substàncies contingudes en el cacau apaivaguen, relaxen i li fan retrobar la seva pau mental.

Bressolada per olors embriagadores de cacau, relaxat per un modelatge relaxant a la xocolata, vingui per un moment únic de posada en forma. Un peeling (engomat) a la xocolata li deixarà una pell tan suau que estarà per a menjar-se. Vostè no hagués pensat mai que untar-se amb xocolata podia ser benèfic per a la seva pell i el seu esperit. Provi i li agradarà...

Els beneficis:

En aquest tractament, la dimensió olfactiva té una gran part en la sensació de benestar notada per cada persona que es lliura a aquesta deliciosa xocoteràpia. Les substàncies contingudes en el cacau com la Teobromina, la serotonina, el phonyléthylamine actuen directament en el sistema nerviós per a reinflar un esperit a més baix i també apaivaguen els estats ansiosos i preocupats.

Les vitamines B, B2, PP, el potassi, el magnesi, el calci, el ferro estimulen els músculs i li tornen a donar energia al cos. El sagí de cacau hidrata la pell i és un antioxidant formidable que lluita contra l' envelliment.

La Xocolata és doncs un remei meravellós i benèfic, per al cos i per a l’esperit.

" La Fava de cacau és un fenomen que la naturalesa mai va repetir. Mai trobem tantes qualitats reunides en un fruit tan petit "Alexander Von Humboldt    

Embolcall Deluxe al cacau (45’):
Aplicació de xocolata per tot el cos. Té un efecte antioxidant, anticel·lulític, antiestrès i dóna suavitat i calidesa a la pell.

Tornar al principi de la pàgina   

 

CARTA DE TRACTAMENTS AYURVEDA A CALDEA

 

Actualment l'ayurveda com a ciència de la salut es practica arreu del món com una forma de medicina alternativa. En sànscrit, la paraula ayurveda conté dues paraules: āyus, "llarga vida", i (veda, que significa "relacionat amb el coneixement o la ciència". És un sistema basat en tècniques molt antigues de curació i vida sana que ha estat utilitzat tradicionalment a tota l'Àsia del sud i que va influenciar les pràctiques curatives del món islàmic i l'Àsia del sud-est. L'ayurveda no és invasiu, és un sistema harmònic que respecta la facultat del cos de regenerar-se per si mateix.

Tots els tractaments a Caldea es realitzen amb productes originals provinents de Nova Delhi (India), a partir de les prescripcions ayurvèdiques tradicionals, i amb ingredients 100% naturals no testats amb animals.

1. MASSATGE SHIROABHYANGA (durada 30 min)
És el tractament ayurvèdic més eficaç per alliberar-se completament de l’estrès i la tensió. Totes les cures que fem al cap repercutiran a la resta del cos, ja que el cervell controla el sistema nerviós central. A més deixa el cabell suau i amb volum. Es treballa cap i braços.

2. MASSATGE ABHYANGA PARCIAL (durada 45 min)
És un massatge relaxant que restableix i equilibra cos i ment, eliminant la sensació de cansament, l’estrès i la tensió muscular. En aquest massatge es treballa la part posterior del cos, cames i esquena.

3. MASSATGE ABHYANGA GENERAL (durada 60 min)
És un massatge relaxant que restableix i equilibra cos i ment, eliminant la sensació de cansament, l’estrès i la tensió muscular.
En aquest massatge es treballa tot cos, la part posterior i anterior, incloent la cara a l'excepció del cap.

4. MASSATGE SHATABHYANGA (SINCRONITZAT COMPLET A 4 MANS) (durada 45 min)
És un massatge de fricció, sincronitzat i realitzat per dos massatgistes alhora, amb una gran coordinació i compenetració: el client rep les sensacions del massatge per duplicat. És molt relaxant, restableix i equilibra cos i ment, eliminant la sensació de cansament, l'estrès i la
tensió muscular.
En aquest massatge es treballa tot el cos, la part posterior i anterior, incloent la cara a l'excepció del cap.

5. MASSATGE PADABHYANGA (PODAL) (durada 30 min)
Aquest massatge augmenta la longevitat i les funcions deis òrgans i teixits vitals, millora la son i la sensació física i mental de benestar, eliminant la fatiga. Es treballen els dos peus.

6. TRACTAMENT MUKKHA (FACIAL) (durada 90 min)
És un tractament ayurvèdic molt eficaç per alimentar la pell, netejar en profunditat i purificar-la pell i per millorar el to i la complexió de la mateixa.
Molt efectiu contra l'acne i les taques i els trastorns pigmentaris de la pell.
Deixa la pell radiant i fresca, donant-Ii un aspecte jove i saludable. Es treballa cap i cara.

7. EXFOLlACIÓ ABHYANGA UBTAN (durada 75 min)
Prescrit en ayurveda com el tractament per a la pell suau, llisa i radiant, ajuda a eliminar la irritació i picor, excel·lent calmant e hidratant. Es treballa tot el cos i la cara.

8. TRACTAMENT NAVARAKIZHI SINCRONITZAT (durada 75 min)
És un dels tractaments més complerts en ayurveda per la seva excel·lència. Està destinat a equilibrar els doshas Vata i Pita, i actua com a potent tractament rejovenidor que revitalitza la pell. Dos massatgistes en perfecta sincronització treballen tot el cos amb pindes d'arròs i llet.

 Tornar al principi de la pàgina   

Tornar a la pàgina principal de Caldea

  Tractaments que han estat sotmesos a un test per l’autor d’aquesta pàgina i que va trobar excel·lents