Informació complementaria sobre el Wellness de Caldea Andorra  

ducha

Horari del Wellness:
L' horari del Wellness és de 09:00 h a 23:00 h, cada dia de la setmana. Entrades a les 09:00, 10:30, 12:00, 13:30, 15:00 o a les 16:30.

Tancaments:
El 25 de desembre (tot el dia), el 1 de gener (obert a partir de les 15:00).

TANCAMENTS TÈCNICS de totes les instal·lacions de Caldea: Del 09 al 20/06/11 dates incloses.

Hora d' entrada:
Pot començar qualsevol dia de la setmana a partir de les 9:00. Ultima entrada Wellness: 17:30.

Inclòs en el preu de cada mòdul i per els tractaments a la carta:

La planificació dels serveis es realitzarà abans de l’arribada del client.  El ordre de la planificació dels mòduls escollits pel client vindrà determinat pels professionals de Caldea, sempre amb el fi d’aconseguir el més alt rendiment de l’estada a Caldea. Exemple entrant a les 10:00 amb un programa Antiestrès A, tindrà la dutxa a les 11:00, l' aerobany a les 12:30 i la relaxació coreana a les 14:00. Així tindrà temps entre cada tractament d’utilitzar les instal·lacions del Wellness i de l’espai termolúdic.

 
L’aparcament:
Caldea disposa d’un aparcament públic al subsòl, vigilat i obert les 24 hores. Gratuït pels clients que facin una estada al Wellness Caldea d’un mínim de dos dies (durant les hores passades a Caldea únicament)

Responsabilitat:
Caldea no es fa responsable de les incidències que pugui ocasionar un seguiment incorrecte de la GUIA que se us lliurarà a l’arribada. Recordem especialment que en moltes zones el terra és moll i que cal anar amb cura quan es camina. Per evitar relliscades, utilitzeu les baranes de les escales, no correu pel recinte... Els accidents produïts per relliscades queden sota la responsabilitat del client.

Nens:
Els menors de 5 anys no tenen l’entrada permesa a cap de les instal·lacions aquàtiques. Els nens d’edat compresa entre 5 i 12 anys, han d’anar obligatòriament acompanyats per un adult i cal presentar un document acreditatiu. Consulti l’admissió al Wellness per als infants d’ entre 5 i 12 anys.  Es recomana utilitzar la formula "acompanyants" pels nens, sense tractaments.

Material de bany:
El lloguer de barnussos, tovalloles i xancletes esta inclòs.  El barret de bany no es obligatori i s’admeten tot tipus de banyadors.

estetica


Guixos, ferides, i benes
Per raons d' higiene, no s' admeten persones amb ferides externs o algun membre del cos embenat o enguixat

Consell:
Si vol combinar el seu sojorn amb altres activitats, li aconsellem d' anar a Caldea per la tarda (excepte a l' hivern).  Es preferible arribar el dia abans del començament del programa i de tornar el dia desprès de l 'últim dia del programa. Li aconsellem igualment, d’evitar els ponts Espanyols.

Futures mares:
L' element primordial a Caldea és l' aigua termal, però el complex no és un centre terapèutic per persones que segueixin un programa establert per metges. No hi ha contra indicacions per a les futures mares. En cas de dubtes, consulti el seu metge.

Cal reservar?
Li aconsellem que faci les reserves amb antelació. Seria una llàstima anar a Caldea i no poder entrar! No hi ha suplement per reservar i així no tindrà sorpreses desagradables a la seva arribada. La reserva pel Wellness es obligatòria recomanem reservar al menys  amb 2 setmanes d’antelació.

 
L’estada al Wellness.


En els programes de bellesa, els professionals de Caldea aprofiten la riquesa que ens ofereix el mar utilitzant els productes Thalgo® cosmètic, una línia de cosmètica marina de gamma alta que ens permet oferir als nostres clients tractaments marins al país dels Pirineus.

Preus i condicions subjectes a modificacions sense previ avis.

Tornar al menú principal de Caldea