Un dia al Wellness Caldea

Com exemple, hem escollit un programa de 2 dies: els mòduls Antiestrès "B" i Relaxació Oriental "D" amb l’entrada a les 10:30.  No obstant, pot començar el seu programa qualsevol dia de la setmana  a les 09:00, 10:30, 12:00, 13:30, 15:00 o a les 16:30. Cada mòdul dura 5 hores, 1 mòdul = 5 hores.

Avantatges del Wellness:
Un dia al Wellness dura 5 hores. L’entrada a la zona termolúdica només dura 3 hores. Amb la finalitat de garantir la tranquil·litat i la relaxació inclusiu els dies de molta afluència, el Wellness accepta únicament 25 persones quan l’espai termolúdic pot acceptar fins a 500. Li deixarem diàriament el barnús, la tovallola i les xancletes gratuïtament, en canvi, a la zona termolúdica aquest servei es paga. El convidarem a una beguda sense alcohol al bar aquarius del Wellness. Tindrà accés lliure i gratuït a totes les instal·lacions del Wellness i de la zona termolúdica però els clients de l’espai termolúdic no tenen accés al Wellness. Pot utilitzar totes aquestes instal·lacions lliurament però per aprofitar-les al màxim, trobarà uns consells pràctics per una utilització òptima en cada un dels espais.

Com accedir al Wellness?
Per accedir al Wellness, és obligatori escollir un dels mòduls proposats o un programa a la carta que pot elaborar vostè mateix incloent com a  mínim 1 tractament diari. El mòdul (Antiestrés B o Relaxació Oriental D) així com el horari d’entrada s’escollirà al fer la seva reserva prèvia. Cada mòdul es fa en 1 dia, no pot afegir ni treure tractaments. Existeixen 8 mòduls diferents, això li permet estar a Caldea 8 dies sense repetir-ne cap!

 Com és l' estada en el Wellness?

 

  • 11:00  Ara, pot gaudir de les instal·lacions! Com client  del Wellness, té també accés lliure i gratuït a totes les instal·lacions de la zona termolúdica. Baixi per les escales o per l’ascensor i descobreixi el paradís. A la llacuna interior (32º), sentirà la lleugeresa del seu cos que li permetrà una gran llibertat de moviments sense esforç i la untuositat del aigua termal. Relaxi’s i prepari’s pels tractaments que ha reservat. 

Caldea

  • 11:30  Al bar aquàtic del Wellness, dos massatgistes els vindrà a buscar pel primer tractament: massatge de 45 minuts

 

le massage


 

 

  • 12:15 Aconsellem que descansi com a mínim 10 minuts per prolongar el benestar provocat per aquest massatge. Pot fer-ho en els marbres calents de la zona termolúdica, als llits d’aigua del Wellness...
  • 12:30 Estimuli de nou la seva circulació sanguínia al pati de neu o prenent una dutxa freda.  Torni al Wellness per acabar en el bany d’aranges o el bany asteca.

 Caldea, Andorra

 

 

  • 15:30  Tot va bé i  està en plena forma. Els dos jaccuzis de la terrassa del Wellness l’esperen de dia com de nit i a l’estiu com a l’hivern per tonificar els seus muscles i donar-li benestar. Si el bon temps l’acompanya, la terrassa serà el indret ideal per prendre el sol o llegir una mica mentre respira el aire fresc de muntanya.

Les jacuzzis du Wellness (photo: Estenle)

 

 

El dia següent passarà de manera similar, descobrirà d’altres instal·lacions i li donarem els tractaments corresponents al programa escollit quan va fer la reserva. En el cas del nostre exemple (Relaxació Oriental D) serà: un massatge general amb olis de té verd 60 minuts, un Yuthai massatge dins l’aigua 30 minuts.

S’haurà donat compte que aquestes cinc hores passen ràpidament. Si dinar al restaurant Oasis de Caldea, li regalem 1 hora suplementària gratuïta.

Tornar al menú principal de Caldea