...Express!!

Reserves per a Caldea via Internet o per telèfon!

Si no necesita allotjament li proposem el Caldea Express, un sistema senzill i segur que li permetrà reservar la seva entrada a la zona termoludica o al zona Wellness. 

Li enviarem les entrades directament per E-mail o per fax en 24 hores, dies laborables, per a la zona termolúdica i en 48 hores ( dies laborables ) per al Wellness.

 

Cola Caldea
Pot evitar fer cues reservant les seves entrades!

 

Com funciona?

Dins el formulari segur de reserves Caldea Express, caldrà que indiqui obligatòriament:

  1. el seu nom i el seu  E-mail (per poder enviar-li el bo!)
  2. el que vol reservar
  3. el número de persones
  4. el dia i l' hora d' entrada
  5. els tractaments suplementaris eventuals
  6. el seu nº de targeta de crèdit*, la data de caducitat de la targeta i el codi de seguritat de 3 xifres (mirar al dors de la targeta, els tres últims números, no es el PIN)

Per reservar:

Per Internet (formulari segur clef):
Per reservar entrades per a la zona termolúdica de Caldea sense hotel: fer clic aqui
Per reservar entrades Wellness sense hotel: fer clic aqui

Per telèfon:
Pot reservar per telèfon trucant al (00 376) 869 181 (dies laborables de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00) amb la seva targeta de crèdit internacional (Visa, Mastercard...) a ma i un E-mail o bé un fax.

Per fax:
També pot imprimir el nostre formulari sobre paper, omplir-lo a ma i enviar-lo per fax al (+376) 869 182.

 

Y despres :

Quan rebrem la seva reserva :

  1. Li enviarem la confirmació i el bo per E-mail o per fax que caldrà imprimir a la seva impressora per poder-la presentar a la seva arribada a Caldea.
  2. Carregarem el import total a la seva  targeta
  3. Quan estigui a Caldea haurà de presentar el bo a la recepció per poder entrar

Carregarem la seva targeta únicament al moment de confirmar la reserva

No podrà entrar a Caldea sense presentar el bo enviat per correu electrònic o fax que li enviarem !

Perquè 24 o fins i tot 48 hores?

Hi han diferents raons:

a) Es una persona qui farà la seva petició i no un ordenador. Doncs, podrem contacta amb vostè si, per exemple, els tractaments escollits no son compatibles. Sabia que un drenatge limfàtic corporal no es compatible amb un massatge?

b) Si hi ha un problema de disponibilitat, li proposarem tractaments o hores alternatives de entrada.

c) Per raons de seguritat, no carreguem la seva targeta via Internet sinó com qualsevol restaurant o hotel.

Nota: no es pot presentar a Caldea sense el bo!

 

 

 Nota important sobre el pagament amb targeta de crèdit:

Utilitzem el SSL, el sistema més segur que existeix avui en dia a Internet, per la transferència de dades confidencials. De fet, el seu navegador l’informarà en el moment d’entrar en el nostre formulari d’inscripció seguritat SSL amb un missatge en la pantalla (si no ho han desactivat!). Amb el SSL, las informacions que ens envia estan criptades, el que impedeix a altres persones interceptar i llegir el contingut del seu missatge durant l’envio. No utilitzem Internet per cobrar amb la seva targeta de crèdit. Utilitzem el TPV la manera convencional al igual que un hotel, restaurant o botiga i fins a la data no hem rebut cap queixa per part dels nostres clients referent al cobrament amb la seva targeta de crèdit.

Estem sota contracte de afiliació en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit controlat per “Banca Mora” de Andorra, plaça Co-Princeps nº 2, Principat d’Andorra, nº de comerciant: 992/080424, des de 23/10/1995.

Pagar amb targeta sempre es delicat. Fer-lo per reservar una estància a Caldea es sense risc perquè es tracta de una empresa física. Desaconsellem fer pagaments per articles o serveis en “ciber-botigues” poc conegudes.

 

Condicions de venda

Les reserves s’ han de pagar al 100% al fer la reserva.

El bo ha de correspondre amb la reserva feta a Caldea. Per lo tant, no serveix de res canviar o duplicar el bo que li enviarem.

Entrada per la zona termolúdica: haurà d’estar a Caldea a l’hora especificada al bo. La no presentació per par del client per no respectar l’horari, suposa  l’ anulació de la reserva però no de la entrada. Si el client no entra a l' hora especificada en el bo perdrà la seva hora d' entrada i només podrà accedir al centre segons disponibilitat i sense possibilitat de reembossament. Els tractaments que no es puguin dur a terme a causa de la no presencia del client no seran reembossats ni ajornats per un altre hora o dia, ni tampoc canviats per un altre tractament. 

Entradas para el Wellness: els horaris d’entrada al Wellness i els dels tractaments que requereixen la intervenció d’un professional de Caldea han d’ésser escrupolosament respectats. Si el client no entra a l' hora especificada en el bo perdrà la seva hora d' entrada i només podrà accedir al centre segons disponibilitat i sense possibilitat de reembossament. Els tractaments que no es puguin dur a terme a causa de la no presencia del client no seran reembossats ni ajornats per un altre hora o dia, ni tampoc canviats per un altre tractament. 

Anul·lacions: tota anul·lació es farà per escrit (correu, E-mail o fax). Si l’ anul·lació es fa amb 48 hores (dies laborables) d’antelació a la data d’inici del programa li tornarem la totalitat del pagament del seu sojorn. Si ho fa amb 24 hores (dies laborables)d’antelació a la data d’inici del programa li tornarem el 50% del pagament del seu sojorn. Si l' anul·lació es fa el mateix dia, no es procedirà a fer cap devolució.

Anul·lació de tractament: si el client, per qualsevol motiu, decideix d’anul·lar un tractament, no es procedirà a fer cap reembossament. 

Interrupció de programa: Si el client, per qualsevol motiu, decideix interrompre el programa, no es procedirà a fer cap reembossament. 

Canvis de programa: Els tractaments reservats seran facturats i no es procedirà a fer cap reembossament

No podrà entrar a Caldea sense presentar el bo enviat per correu electrònic o fax que li enviarem!

 
 
el nº 1 de les reserves per Caldea des de 1994

Contacte: M. Paul Mikhelson
73, av. Fiter i Rossell, Escaldes, Principat d’ Andorra
Tel: (00376) 869 181 Fax: (00376) 869 182

Horari de oficina: de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00
E-mail
E-mail

Garantim les nostres reserves i no hi ha cap suplement de preu per als nostres serveis.

Hola Andorra SL es un receptiu i central de reserves homologat de Caldea des de 1994!
Registre de comerç del govern d’ Andorra  nº 921536W  


 


 Tornar al menú principal de Caldea