Idea regal:

ba˝o Azteca

Quantes vegades ens passa que no sabem que regalar per un aniversari, per Nadal, per una jubilaciˇ o senzillament per agrair quelcom? Per˛ tenim la soluciˇ: per quŔ no oferir una estada a Caldea amb (o sense) hotel?

Regals “estada Caldea” no son cars i fa molta ilĚlusiˇ. 

regalo

Una estÓncia a Caldea no es gaire cara i ni ha per a totes les butxaques. Un cop escollit el programa Caldea (zona termol˙dica, o Wellness) i, si vostŔ ho desitja, un hotel. Fins i tot, no hi ha necessitat d’especificar les dates, els postres bons regals son vÓlids fins el 30 de novembre de cada any.

áOferir un regal, es original!

áDemani la nostra llista completa de preus, i faci el seu regal segons el seu pressupost, i desprŔs posis en contacte amb nosaltres!

┐Com reservar una estÓncia “regal”?
Un cop escollits el programa a Caldea (zona termol˙dica o Wellness) l’hotel (de 3* fins a 4 ****) el rŔgim i la temporada (tot aix˛ segons el seu pressupost), envieu-nos el formulari d’inscripciˇ per˛ indicant nomÚs la temporada (alta, mitja o baixa). En els comentaris, han de indicar que es tracte de un regal dels Srs. X per als Srs. Y. Els preus per a Caldea son els mateixos durant tot el any. No es el cas per a els hotels i haurÓ d’escollir la temporada segons les seves preferŔncies:

Si trieu "temporada alta", els bons "regal" tindran validesa per qualsevol data.
Si trieu "temporada mitja", els bons "regal" tindran validesa durant la temporada mitja o baixa.
Si trieu "temporada baixa", els bons "regal" tindran validesa ˙nicament durant la temporada baixa.

Els enviarem 2 confirmacions: Una per a vostŔ amb el preu exacte i l’altra els bons "regal" amb dates obertes i sense preu. Aquests tindran validesa fins el 30.11.07 i durant la temporada que VostŔs han escollit.

La persona que rebrÓ el regal serÓ qui ens haurÓ de contactar per determinar les dates de l’estada que VostŔs li han regalat.

Les estades "regal" s’han de pagar en la seva totalitat en fer la reserva, per˛ sˇn reserves garantides al 100%!

Oferir una estada Caldea... un regal original!

Tornar al men˙ principal de Caldea