Caldea

 

Quin som?

Som una agència receptiva homologada per Caldea, el cente aquàtic d' aigües termals més gran d' Europa ubicat a la muntanya, des de 1994.  Actuem com intermediaris entre Caldea, que no disposa d'hotel en el seu centre i els establiments hotelers d' Andorra que hem seleccionat per vostè.  No treballem  per Caldea sinó que amb Caldea.

El que ens diferencia  és que les altres agències coneixen els seus productes mitjançat butlletins informatius, en canvi nosaltres coneixem perfectament els hotels i el centre aquàtic, ja que mantenim un contacte quasibé diari i hem gaudit de totes les instal·lacions, programes i tractaments dels que disposa el centre. D'aquesta manera podem contestar a totes les seves preguntes i ajudar-los a escollir el que més els hi convingui.

No podem "vendre gel als  Esquimals".  Si no creiem en un producte no el venem. L'àmpli coneixement dels nostres productes ens permet donar als nostres clients una opinió imparcial sobre Caldea i elshotels, amb els quals garantim un servei professional.

Els hi aconsellem que evitin venir quan hi ha ponts espanylos, francesos o catalans ja que sabem el que això suposa. També els hi aconsellarem en rel·lació qualitat/preu que ofereixen els hotels i les respectives temporades.

Som una agència petita, molt especialitzada, no treballem amb un turisme de massa, podem oferir un servei personalitzat i individual. El nostre personal parla perfectament el català, castellà, francès, anglès i alemà.

Podem reservar el seu programa a Caldea i la seva estada a l'hote, el que suposa un estalvi de temps i diners, ja que no haurà de fer més d'una trucada internacional, o rebre sorpreses desagradables a la seva arribada. Recordi que la nostra agència va triar rigurosament els hotels i els coneix a la perfecció; hem menjat, près cafè en cada un d'ells, coneixem les seves habitacions, els seus recepcionistes, i la direcció personalment.

Els nostres clients omplenen un qüestionari al final de la seva estada, el que ens permet comprobar el grau de satisfació obtingut en cada hotel. En el cas de que aparegui de manera repetitiva un comentari negatui, ens posem en contacte amb l'hotel per exigir explicacions, i si no hi posen un remei canviem d'hotel.

Els nostres serveis són totalment gratuïts i poden localitzar-nos en qualsevol moment per demanar-nos informació o ajudar-los amb el que faci falta.
 A part de Caldea i hotels  també organtizem allotjaments en apartaments (hotels y apartaments de vacances) estancies d'esquí, motos de neu, pesca, passejades per la muntanya, equitació i excurcions  4x4 per clients individuals o grups reduïts que desitgen completar la seva estancia i descobrir Andorra.

Paul Mikhelson, General Manager
       Paul Mikhelson
     Director General

Nom de l'agència:
Caldea

Adreça:
Avda. Fiter Rossell nº 73
AD700 Escaldes
Principat d'Andorra
T: (00376) 869 181
F: (00376) 869 182

E-mail

Registre de comerç del govern d'Andorra nº: 912218.X/12075 (agència creada l'any 1994)

Posem constantment al dia les nostres pàgines web i agraïm les vostres opinions de la nostra WEB. Qualsevol suggeriment per una millora de la pàgina serà ben rebuda.

Fins a la data d'avui hem rebut reserves per estàncies directament d'internet des de França, Espanya, Portugal, Suïssa, Holanda, Canadà (Montréal), USA (California, New Jersey, Iowa, Texas, Georgia, Missouri, Illinois, Florida i Nova York), Bèlgica, Noruega, Angleterra, Escòcia, Itàlia, Rússia, les Filipines i  Luxemburg.

Tornar al menu principal de Caldea