Apartaments i xalets de vacances a Arinsal, Pal i Encamp, Andorra

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

Excursions a La Seu d'Urgell (Catalunya)
Rafting, canoa, kayak, el mercat, la catedral...

Français

Situat just a 45 min. del vostre apartament o xalet de vacances, es troba « Seu d'Urgell » a Espanya, un dels 2 coprínceps d'Andorra. La catedral d'estil "segon romànic o internacional" va estar construida l'any 1116 per St. Ot. L'entrada és gratuïta menys si desitgeu visitar el claustre i el museu d'Art Romà. Us aconsellem d'anar-hi els dimarts o diumenges al matí, ja que la catedral està envoltada d'un mercat on podem trobar-hi de tot: de roba a rams de flors, pernils ibèrics, salxixes de senglars...

Le marché typique à la Seu d'Urgell
El mercat típic al voltant de la catedral dimarts i diumengres al matí

Just darrera de la catedral, hi ha el Parc Olímpic, on es van desenvolupar les proves de kayak durant els jocs Olímpics de Barcelona 1994. El centre i els jardins, d'accés gratuit, ara estan oberts al públic i hi podem fer ràfting, canoë  i l'hydrospeed. La catedral i el Parc Olímpic estan situats a ple centre de la vila i estan senyalats.
 
 
General view of the rafting centre in la Seu d'Urgell
El parc Olímpic vistdes de La Seu d'Urgell. Encara que no volgueu fer ràfting, podeu passejar i fer-hi un picnic (el menjar l'haureu de portar vosaltres). Entrada lliure. 
Le canal olympique pour le canoë en famille, Seu d'Urgell
El canal pel canoë amb família

Rafting:
Esport Vanguardista que consisteix en baixar un riu de fortes corrents en una barca de pneumàtic estil "Zodiac". Aquestes embarcacions de 4x2 metres tenen una capacitat de fins a 6 persones amb un monitor que dirigeix la barca.El rafting és un esport intens i emocionant però sense perill.  La Seu d'Urgell, situat a 30 minuts      d'Andorra la Vella disposa d'un riu artificial de 900m amb un caudal de 6m3/s.  El Parc del Segre, on es desarrollaren les proves Olímpiques de kayac el 1992, li proposa quatre baixades diferents (2 hores) amb rafting, amb tota seguretat i amb un monitor diplomat, material de primera qualitat (casc, neoprè, salvavides, K-way, botes), seguros i dutxes amb aigua calenta. El rafting al Parc del Segre és una activitat per a tota la família.

Els nens són benvinguts, tant pel ràfting com el canoë o l'hydrospeed.
 
 

Rafting, Seu d'Urgell
Abans de sortir, el monitor dóna totes les explicacions

Rafting en famille, Seu d'Urgell,  près de l'Andorre
Abans dels ràpids...
Rafting, Parc Olimpique, Seu d'Urgell
...i després! 

No és massa freqüent arribar a bolcar, però pot arribar a passar. Com podeu veure, és fàcil sortir del riu ja que no és molt profund. De la mateixa manera, hi ha monitors que ajudar-vos a sortir de l'aigua i tornar a pujar al raft.

Hydrospeed, Seu d'Urgell
Pels que volen apropar-se , us aconsellem l'hydrospeed.
Preu : 27,00 E la mitja hora, 35,00 E per 1 hora.

Podeu contactar el centre directament al  (+34) 973 36 00 92 o bé per fax al (+34) 973 36 01 92.

Després del La Seu d'Urgell us aconsellem anar a Os de Civís, per dinar. Os de Civís és un poble típic, situat a Espanya a 1.500 metres, però només accessible des d'Andorra. La visita d'aquest petit poble i la seva església val la pena, les cases són molt maques i estan molt ben conservades. Podreu fer la degustació de productes del territori, com ara la botifarra de senglar. L'alberg "La Font" està portat per la dona de l'alcalde. El menú es composa d'una sopa Catalana, seguida d'una amanida i xarcuteria del país amb pa amb tomàquet. Seguidament hi ha conill, pollastre o xai a la brasa, xorís, embotit, patates fregides i crema catalana. Vi, aigua i cafè estan inclosos al preu. Preu: 17,00 Eur aprox.
Menú alternatiu: Paella.

El poble és fàcil de trobar: des d'Arinsal, baixeu direcció Andorra La Vella i Espanya. Després de Santa Coloma i abans d'arribar a St.Julà de Lòria, gireu a dreta en direcció Aixovall i Bixessarri. La bifurcació es troba just després del concessionari Mercedes i BMW. Pugeu la carretera fins a Os de Civís.
 
 

Os de Civis
El poble d'Os de Civís 
 
Menú:


Drets reservats 2001-2010 sobre les fotos i el text.