Preguntes fetes freqüentment

       
Castellano
Français
Castellano
Home
       


1) Sobre les nostres propietats
2) Sobre com arribar a Andorra
3) Sobre les reserves i els pagaments
4) Sobre l’esquí i hivern
5) Sobre els mesos d’estiu
 

1) “PREGUNTES-RESPOSTES” sobre les nostres propietats

Tenen disponibilitat i quin és el preu de lloguer de les seves propietats? Probablement és la qüestió que ens fan la majoria de les vegades i és la més fàcil de respondre: a baix de cada pàgina (inclòs aquesta) hi ha un menú amb enllaços a totes les pàgines. Miri " preus i la disponibilitat " i faci clic en el període desitjat. Veurà una pàgina amb les propietats, els preus i les disponibilitats al dia.

La propietat que m’interessa esta marcada com "no disponible" per a la setmana que jo desitjo. Es cert?
Si. El nostre calendari de disponibilitat es posa al dia amb cada reserva pagada i confirmada. Si el calendari de disponibilitat marca una propietat com no disponible, és que no està disponible.

Tenen altres propietats a part de les quals es troben en la seva pàgina Web?
No, si fora així estarien en la pàgina Web.

Les propietats estan oficialment declarades al govern d’andorrà?
Sí ho estan i apareixen en la guia oficial dels hotels d’andorrà.

Els preus són per nit, per persona o són per propietat?
Tots els preus són per propietat i per estada. En altres paraules, si el preu d’un apartament és de 600,00 Euros la setmana, és el preu que vostè pagarà per a la setmana i l’apartament. Si són 2 persones, això significa 300,00 euros cadascun per a la setmana.

Tinc un gos, puc portar-lo?
Sí, pot si el seu animal de companyia és educat i l’han ensenyat bé. Les vegades que haguérem de guardar el dipòsit de neteja van ser a causa dels animals de companyia. No obstant això, esta prohibit deixar el gos sol en la propietat.

Tenim un nen petit. Tenen llit per a bebè?
Si tenim un! A més, tenim una cadira, un cotxet que vostè pot agafar. No obstant això, considerin que tenim solament un de cada (que va pertànyer al nostre fill). Per tant, demanin aquests articles lo mes aviat possible.   

El meu pare ve amb nosaltres de vacances però és gran. Tindrà problemes per a accedir a les propietats?
L’accés als xalets es fa per escales exteriors. Els apartaments poden ser accedits per l’ascensor directament des del garatge. En altres paraules, pot accedir als apartaments sense pujar una sola escala.  

Les seves propietats estan habilitades com propietats de vacances (cuina, vaixella mínima etc.) o són apartaments i els xalets "normals"?
Els apartaments B4 i B6 no han estat concebuts per a ser apartaments de vacances però si per a viure tot l’any. A més, són els 2 sols apartaments disponibles per al lloguer de vacances en l’edifici. Tots els altres apartaments pertanyen a propietaris privats. Això significa que l’edifici és tranquil. Les cuines són estàndards per a un petit apartament amb un forn, un microones, un frigorífic normal, un torrador de pa etc. en altres paraules, que no trobarà just 2 plaques elèctriques que no funcionen molt bé. Quant els xalets, han estat construïts per a viure allí i no per a passar just 3 dies!

2) “PREGUNTES-RESPOSTES” sobre com arribar a Andorra

Quin és l’aeroport més pròxim d'Andorra? Barcelona és el més pròxim, té el millor servei d’autocars cap a Andorra i les carreteres més fàcils. Ve després Reus, Tolosa, Perpinyà,  Carcassona, i Girona. Hi ha un servei limitat d’autocars de Girona i de Tolosa però cap des de Perpinyà o Carcassona. Del punt de vista distància, són més o menys idèntics excepte Girona i Carcassona que estan una mica més allunyats.

Com puc arribar a Andorra?
En cotxe, en autobús o a peu (no rigui, tenim clients que es queden en les nostres propietats durant la seva travessia pirinenca del Mediterrani a l’oceà Atlàntic). No hi ha aeroport ni estació de tren a Andorra.

Necessitaré cadenes per a la neu?
Altra pregunta fàcil de respondre: si no porta cadenes, les necessitarà. Si lloga un cotxe, no oblidi que els cotxes de lloguer tenen pneumàtics d’estiu. Això significa que si hi ha 2 cm. de neu en la carretera, tindrà problemes si no duu cadenes. Les autoritats d’andorrà habitualment fan un molt bon treball per a netejar les carreteres. No obstant això, si hi ha una tempestat, poden quedar-se bloquejats. Les cadenes han estat necessàries per a 4 ocasions, a Arinsal l'hivern passat, la Policia prohibia el pas als cotxes que no anaven equipats. Si una d’aquestes ocasions és en el dia de la seva arribada o de la seva sortida, serà feliç si duu cadenes. Després de tot, no són tan cares!

 3) “PREGUNTES-RESPOSTES” sobre les reserves i els pagaments

Com fer la reserva?
a) Esculli la propietat que desitja llogar.
b) Verifiqui que la propietat està disponible per a les dates que li agradaria llogar-la.
c) Empleni el formulari en línia o imprimeixi el formulari sobre paper, empleni’l a mà i enviï’l per fax.
Si els comunico el número de la meva targeta de crèdit, hi ha algun risc? Cap sistema de pagament amb targeta de crèdit és al 100% segur. Un restaurant a l’estranger pot molt bé passar la seva targeta de crèdit moltes vegades perquè no existeix "codi secret" que cal introduir en el moment de la compra si vostè està a l’estranger. Donar el número de la seva targeta de crèdit és sempre una cosa molt delicada, sobretot per Internet però sàpiga que, en la majoria dels casos, el frau amb les targetes de crèdit no passa durant l’enviament de les dades per Internet sinó una vegada aquestes dades arribades. Fer-lo per a llogar els apartaments o xalets és sense risc per 3 raons:

  1. Andorraés una empresa física: Registre de comerç del govern d’andorrà nº 912218.X/12075 des de 1994. Sota contracte de l’afiliació dels comerciants a sistema de pagament per targeta de crèdit redactat pel banc Internacional / Banca Mora d’andorrà, nº de comerciant nº 992/080424. 
  2. Utilitzem la manera convencional com un hotel, una botiga o un restaurant i, avui dia, no hem rebut cap queixa dels nostres clients en concepte de fer el càrrec a les seves targetes de crèdit.
  3. Si ens comuniquen les dades de la seva targeta de crèdit sobre el formulari via Internet, sàpiga que utilitzem el SSL, el sistema mes segur avui dia en Internet. Amb SSL, les seves informacions seran xifrades, el que impedeix a altres persones poder interceptar i llegir el contingut del seu missatge durant l’enviament. Per altra banda, el seu navegador li avisarà tan aviat com entri en el nostre formulari d’inscripció tranquil·litzat a SSL per un missatge que apareix en la pantalla (excepte si ho a desactivat!). De la seva targeta de crèdit  li serà descomptat el saldo de la manera descrita més amunt en el moment d’enviar-li la confirmació.

En canvi, li desaconsellem de fer pagaments per targeta de crèdit per a serveis o compres en les "ciber botigues" poc conegudes.

Vostè diu… "Directament llogui al propietari " però qui és Andorra? Una agència? Un intermediari?
La resposta és completament simple. El govern d’andorrà obliga als propietaris que tenen més d’una propietat de vacances a obrir una agència o tenir una recepció. Doncs obrim la nostra pròpia agència en 1994! Per altra banda, quan ens diem "nosaltres", es tracta de fet de la meva esposa i jo!  

Quant temps fa falta per a confirmar la meva reserva?
Confirmem normalment totes les reserves en un termini de 24 hores, dies laborables.

Que passa si anul·lo la meva reserva?
Totes les anul·lacions han de ser enviades a través del fax, a través del correu o a través de l'e-mail i han de ser confirmades per nosaltres. Les despeses d’anul·lació són els següents:
Una anul·lació rebuda almenys 28 dies abans de la data prevista de la seva arribada seran reemborsats al 100 %.
Una anul·lació rebuda entre 27 i 16 dies abans de la data prevista de la seva arribada: el 25 % de la factura.  
Una anul·lació rebuda entre 15 i 08 dies abans de la data prevista de la seva arribada: el 50 % de la factura.  
Una anul·lació rebuda entre 07 i 01 dies abans de la data prevista de la seva arribada: el 75 % de la factura.
Una anul·lació rebuda més tard i les "no presentacions" no seran reemborsades.
Si desitja veure totes les condicions de lloguer, faci clic, aquí

Quan he de pagar la meva reserva?
El pagament del 50 % del total serà exigit per a confirmar la seva reserva i el saldo ha de ser pagat lo més tard 28 dies abans de la seva arribada. Si desitja veure totes les condicions de lloguer, faci clic, aquí

Què és el que exactament inclouen en el preu?
El lloguer de la propietat del dia d’arribada esmentat en la confirmació al dia de sortida esmentat en la confirmació a les 10:00, l’aigua calenta, l’electricitat, el TV, la calefacció, els llençols, la utilització de la cuina, una plaça d’aparcament en el garatge (apartaments i xalet C14) o una plaça d’aparcament (xalet C10), a un celler privat per a esquís i bicicletes (excepte el xalet C10) i els impostos.

Recupero el meu dipòsit de neteja al final de les meves vacances? Bona pregunta! Bàsicament, si hem de cridar a la senyora de la neteja, utilitzarem el seu dipòsit per a pagar-la!

Quines són les despeses suplementàries?

 • Dipòsit (obligatori): 150.00 euros, ha de pagar-se en efectiu o per targeta de crèdit a la seva arribada, reemborsable (veure més a baix)
 • Neteja (obligatori): 50.00 euros, ha de pagar-se en efectiu o per targeta de crèdit a la seva arribada, reemborsable ( veure més a baix )
 • Tovalloles (no obligatòries): 6.00 euros per persona i per setmana. Possibilitat de canviar-les durant la seva estada (6.00 E per persona). Un canvi gratuït per a les estades de 2 setmanes.
 • Llençols (no obligatòries): 6.00 euros per persona i per setmana. Possibilitat de canviar-les durant la seva estada (6.00 E per persona). Un canvi gratuït per a les estades de 2 setmanes.
 • Animals (31.00 euros per animal i per setmana)
 • Lloguer complements bebè : llit-parc/cotxet/cadira : 30.00 euros per setmana

Per què lloguen de dissabte a dissabte durant la mitjana i l’alta temporada?
Hi ha més d’una raó:
 a) Els grups dels tours operadors internacionals canvien els diumenges. Això significa MOLTA gent el dilluns al matí al telefèric, a les botigues de lloguer i a l’escola d’esquí. Si vostè arriba el dissabte, pot llogar els seus esquís, organitzar les seves lliçons d’esquí i comprar el seu forfet amb tranquil·litat.
b) Perquè anar de vacances un diumenge si poden anar un dissabte!
 c) Regressar a casa el dissabte li dóna un dia sencer per a reposar-se, abans d’anar al treball el dilluns.

4) “PREGUNTES-RESPOSTES” l’esquí i l’hivern

Penso fer vacances d’esquí però no conec RES a l’esquí! No s’inquieti. L’escola d’esquí a Arinsal és ben coneguda pel nivell elevat de l’ensenyament. Estan acostumats a veure als principiants i no se sentirà com un peix fora de l’aigua.  

Pot organitzar el lloguer de material i dels forfets d’esquí?
Naturalment que podem. Quan  reserva el seu apartament o xalet, també pot reservar els forfets d’esquí i el lloguer d’esquí amb un descompte del 10 %. Quan arribi, li donarem els bons corresponents d’intercanvi. Així les seves vacances començaran a la seva arribada.

Tinc els nens en la primera infància. Arinsal és una bona destinació de vacances d’hivern?
Encara que hi ha poc per als joves en el poble, Arinsal és ben conegut per la qualitat de la seva guarderia i el seu jardí de neu. La guarderia (per a nens fins als 4 anys) està situada en un edifici que es troba sota les pistes per a principiants i a 100 metres del telefèric. El personal és qualificat i amable. No obstant això, no els hi donen de menjar als nens així haurà d’organitzar-se per l’àpat.
El jardí de neu (per a nens fins als 8 anys) és un sector tancat, també situat sota les pistes per als principiants, 100 metres del telefèric. Els nens juguen en la neu i aprenen a esquiar amb els monitors qualificats. Evidentment, si un nen té fred o no li agrada, els monitors ho duen a la guarderia per a recalentarse. Si deixa als seus nens en el jardí de neu, recordi que necessiten l’equip d’esquí i que haurà d’organitzar-se per a l’àpat.
No necessita reservar la guarderia o el jardí de neu per endavant. Pot anar a l’ escola d’esquí i arreglar tot en el mateix lloc. Atès que els grups dels operadors turístics arriben solament el diumenge a la tarda i comencen a esquiar el dilluns, tindrà la primera elecció.

Com és l’escola d’esquí?
En general el nivell de l’ensenyament és excel·lent. Evidentment, certs professors són millors que uns altres però l’escola té una reputació molt bona. Els professors parlen català i són molt simpàtics.

I en cas de volerclases particulars? Estem estupefactes per la quantitat de persones que fan clases de grup en lloc de les clases particulars. Per quines ho fan no ho sabem! Imagini que són un grup de 15 persones en una clase de dues hores. El professor li dedicarà solament 8 minuts del seu temps! (120 minut / 15 persones!). Naturalment, moltes de les explicacions s’apliquen a tot el grup però això li incita a pensar! Les clases de grup són més divertides, fer cua durant 20 minuts, o escoltar al professor que corregeix, no millorarà el seu nivell d’esquí!
Les clases particulars no són tan cares com pensa: una clase d’una hora per a 4 persones durant la temporada alta és de 9.25 Euros per persona. Una clase de grup és de 5.96 Euros per hora i per persona (89.50 Euros dividit per les 15 hores). Afegir el fet que el professor està solament per a vostè, que pot escollir pendents adaptades al seu nivell i no al del més feble del grup i que pot saltar-se les cues d’espera, aquestes cosetes haurien de fer la seva elecció bastant clara. Si vol realment aprendre a esquiar, AGAFI CLASES PARTICULARS!

Quins són els millors mesos per a esquiar i hi ha sempre neu al març?
La resposta d’aquesta qüestió ens fa sempre somriure perquè moltes persones pensen que tota la neu es fon després de Pasqua, sigui la que sigui la data! Si Pasqua cau a mitjan març, tota la neu es fon després. En canvi, si Pasqua cau a mitjan abril, la neu es queda miraculosament sobre les pendents.

Quanta neu hi haurà per a un període determinat és difícil de dir. No obstant això, comprendre el clima a Andorra és útil amb la finalitat de fer una estimació: els mesos de desembre a mitjan febrer són freds. Les primeres precipitacions de neu es produeixen a mitjans de novembre i una mica més cap a Nadal. Hi ha normalment altres precipitacions de neu al febrer. Hi ha molta neu a principis de març i sol tornar a nevar una mica a l’abril. Al març és normalment un mes molt bo però la neu tendeix a tornar-se aigua a la tarda. Els esquiadors s’aixequen d’hora, aprecien les bones condicions fins a aproximadament 13:00 i després afluixen sobre una terrassa amb una beguda. A l’abril és més o menys com el març i les estacions tanquen el tercer cap de setmana d’abril ( segons la quantitat de neu ).
Totes les estacions obren el primer cap de setmana de desembre perquè els 6 i 8 de desembre són festius a Espanya. Molts espanyols fan les seves vacances d’esquí durant aquesta setmana i les estacions fan un esforç enorme per a preparar les pistes del millor. Les setmanes fins a Nadal no estan sense risc sinó és extremadament rar no poder esquiar. Durant l'hivern 2006-2007, les estacions van estar obertes. Els grans operadors turístics comencen al voltant del 20 de desembre.
No oblidi que totes les estacions disposen de centenes de canons de neu que funcionen cada nit durant tota la temporada encara que hagi neu. Fan doncs neu en reserva, que serà útil al final de temporada. Els canons de neu poden ser accionats tan aviat com la temperatura cau a 0 graus centígrads.
El seu forfet d’esquí per a Pal i Arinsal és també vàlid a Arcalís sense suplement. Si hi ha neu en alguna part a Andorra, estarà a Arcalís. Amb la finalitat de donar-li una idea, Arcalís es va tancar el 15 d’abril de 2007 amb 170 cm de neu sobre les pistes! Per tant, si les condicions no són bones per a Pal o Arinsal vostè pot anar A Arcalís.

Les pistes a Arinsal estan molt plenes?
Hi ha menys gent que en el Pas de la Casa i Soldeu! Períodes amb aglomeració: la primera setmana de desembre, de Nadal al 6 de gener, vacances escolars de febrer (França, Espanya, Anglaterra i Irlanda). Períodes amb aglomeració però suportables: primera i última setmana de febrer, primera setmana de març. Períodes meravellosos: al desembre, gener, març i abril. 

Arinsal és apropiat per als bons esquiadors?
Un bon esquiador aprecia totes les pistes si són bones i si l’esquiador és bo. Arinsal i Pal són al mercat com " estacions d’esports d’hivern en família " però jutjant per la quantitat de pistes vermelles, particularment a Pal, ens demanem de vegades si aquesta estratègia és l'apropiada. És veritat que Arinsal i Pal no són molt grans com l’estació de GranValira però l’esquí està per sobre de la mitjana. Si, pensa que necessita una mica més, provi el fora pista a Arcalís!

Hi ha un enllaç entre Arcalís i Pal-Arinsal?
Encara que el seu forfet d’esquí sigui vàlid a Arcalís, no hi ha cap enllaç físic entre les estacions. Si vol anar a Arcalís, ha d’anar amb cotxe o agafar l’autobús. Hi ha un telefèric que uneix Pal i Arinsal.

Com es Arinsal a l'hivern?
L’estació d’esports d’hivern de Arinsal és ben coneguda per les seves festes. Els pubs s’omplen d’esquiadors cap a les 16:30 i estan animats fins a aproximadament les 20:00. És quan tot el món comença a pensar en el sopar. Les coses comencen de nou cap a les 23:00 i continuen fins a aproximadament 01:00. Després solament els quals no s’inquieten massa per l’endemà continuen fins a aproximadament les 03:00. 

Que hi ha a part de l’esquí?
Hi ha moltes coses que poden fer prop de Arinsal cada any. Hem publicat tota una pàgina referent a aquest tema en la nostra pagina Internet.

Quins són els preus a Arinsal per una beguda? Per a un menjar? Supermercats?
Una cervesa costa prop de 2.50 Euros i conti a prop de 20.00 Euros per a un menjar en un restaurant, vi i cafè inclòs. Un paquet de Marlboro costa 2.00 euros si ho compra en el supermercat. Els preus en el supermercat són correctes i són els mateixos per a tot el món, la gent del país i els turistes. Estan oberts tot l’any i no canvien els seus preus per ser temporada d’hivern. En canvi, els supermercats a la Massana o a Andorra la Vella són més barats.

5) “PREGUNTES-RESPOSTES” els mesos d’estiu

A que sembla el clima?
La primavera és una mica incerta. Maig i juny ho són també però això no significa que plourà cada dia. Si el temps gira a mal, ho fa normalment per a un dia o dos abans de tornar a la normalitat. El trekking en altituds elevades durant aquest període pot revelar-se delicat perquè encara pot trobar neu en certs llocs. El juliol, agost i setembre són mesos bons, les temperatures pugen prop de 30-35 graus centígrads durant el dia i baixen a 18 graus a la nit. Si planeja fer excursions a l’agost, ha de començar d’hora al matí tret que el seu itinerari sigui totalment en el bosc. A l’octubre fins a mitjans de novembre habitualment són mesos excel·lents, freds a la nit però assolellats durant el dia.

Les excursions? Andorra és un paradís per a les excursions a peu i hi ha una dotzena de camins ben marcats per a tots els nivells des de Arinsal. Els cims i els refugis de muntanya rarament estan plens. El Coma Pedrosa (2 ' 942m) pot fer-se en 4h 30 des del poble de Arinsal. Hi ha 3 refugis de muntanya i 7 llacs en la vall de Arinsal. Per a més informació sobre els passejos i sobre els refugis de muntanya, fer un cop d’ull a la nostra pàgina Internet.

Tinc vertigen! Hi ha excursions per a mi?
Tot el que ha de fer és escollir les excursions que no estiguin exposades massa i hi ha un bon nombre. Una excursió marcada com "difícil", significa que algunes seccions són "bastant "aèries". No obstant això, cap equip especial (tal com una corda) és necessari.

Que hi ha a l’estiu a part de les excursions?
Hi ha moltes activitats per a fer als voltants de Arinsal! Visiti la pàgina sobre les activitats en la nostra pagina Internet.

Que sembla Arinsal a l’estiu?
A part del període d’esquí trobarà un poble afable i tranquil de muntanya. Hi ha alguns restaurants oberts alguns bars i el supermercat. La immensa majoria dels nostres convidats què descendeixen a la capital per a algunes compres són molt felices de tornar a la pau de Arinsal al final del dia!


 Té altres qüestions? Enviï’ns un e-mail.

-10% en els forfets, -10% an Caldea i -20% en el lloguer de material d'esqui!

Tota la informació:
Propietats: Reserves, preus i disponibilitat

Les nostres apartaments a Arinsal (Vallnord)

Les nostres apartaments a Pal (Vallnord)

Les nostres xalets a Encamp (Grandvalira)

 

Reserves

 

Preus i disponibilitat:

Preguem consulteu les p àgines de disponibilitat abans de reservar i abans contactar amb nosaltres per demanar si tenim disponibilitat!

Activitats, el poble, l'entorn, mapes... Mes informació:

Com posar-se en contacte amb nosaltres
Preguntes fetes freguëntment


© 2001 - 2015 sobre totes les pagines d'aquesta web.  Prohibida tota reproducció.