Apartaments i xalets de vacances a Arinsal, Pal i Encamp, Andorra

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Condicions de lloguer

 
Français

 
 

Estades: 
En temporada alta i mitja lloguem les nostres propietats únicament a la setmana, de dissabte a dissabte.  Apartaments: en temporada baixa, la estada mínima es de 3 nits i el dia d'arribada i de sortida són lliures. Xalet: en temporada baixa, la estada mínima és de 7 nits però el dia d'arribada i de sortida també són lliures.  Preus per propietat i estada (i no pas per nit o per persona), IVA inclòs.

Inclòs en el preu:
Lloguer de la propietat, aigua calenta, electricitat, calefacció, TV, mantes, utilització de la cuina, pàrking per a 1 cotxe a l'edifici (apartaments), 1 plaça de pàrking privada (xalet) traster privat pels esquís i bicicletes al garatge així com les taxes.

  No està inclòs en el preu:

  • Dipòsit (obligatori): 150,00 Euros que es pagaran en metàl·lic o amb targeta a la seva arribada i es tornaran a la sortida segons l'estat de la propietat. 
  • Neteja (obligatori): 50,00 Euros, que es pagaran en metàl·lic o amb targeta la seva arribada i es tornaran a la sortida segons l'estat de la propietat.
  • Tovalloles (no és obligatori): 6,00 Euros per persona i per setmana. Possibilitat de canviar les tovalloles durant la seva estada (6,00 Euros per persona).1 canvi gratuït per estades de més d'una setmana.
  • Llençols (no és obligatori): 6,00 Euros per persona i per setmana. Possibilitat de canviar els llençols durant la seva estada (6,00 Euros por persona).  1 canvi gratuït per estades de més d'una setmana.
  • Animals: 31,00 Euros per animal i per setmana 
  • Bressol (parc infantil): 30,00 Euros per estada
Dipòsit:
El dipòsit de 150,00 Euros es tornarà al final de la seva estada deduïnt el preu de la reparació o de la substitució dels objectes trencats, danyats o absents.  En cas de que  la reparació o  la substitució dels objectes trencats, danyats o absents sigui  superior al dipòsit, es pagarà el total immediatament i en metàl·lic. 

Neteja:
El dipòsit per a les despeses de neteja (50,00 Euros) es tornarà al final de la seva estada segons l'estat de neteja de la propietat. Deixin la propietat en l'estat en el qual li agradaria trobar-lo a la seva arribada.  Si hem de netejar pel nostre compte l'apartament, perdrà el total dels 50,00 Euros.

  Entrada a la propietat: a partir de las 15:00
  Sortida de la propietat:     a las 10:00 com a molt tard 

Inventari:
Li entregarem un expedient complet de l'inventari a la seva arribada. Tindrà 24 hores per comunicar-nos eventuals errors. En cas contrari, considerarem que està d'acord amb el que consta a l'inventari.  Al final del seu sojorn s'efectuarà un altre inventari amb la seva presència.

Electricitat, calefacció i aigua calenta:
L'electricitat i l'aigua estan inclosos en el preu. Calefacció: l'agència es compromet a deixar un marge confortable i calculat segons la temporada, per tant, tot abús de consumició serà facturat al preu oficial. Engegar la calefacció (xalet) o el fet de posar a disposició estufes (apartaments) entre el 15 de juny i el 15 de setembre suposa un suplement de 10,00 Euros al dia. 

Pagament:
Totes les reserves estaran totalment pagades 28 dies abans de la seva arribada. Pot efectuar el pagament en dues vegades.Pagament amb tarja: ell saldo serà carregat automàticament 28 dies abans de la seva arribada. Per reserves efectuades menyd de 28 dies abans de l'arribada prevista: s'exigirá el pagament del 100% de la reserva al moment de fer la reserva.

Lloguem les nostres propietats exclusivament i únicament a parelles o famílies.
Ens reservem el dret de rebutjar o anul·lar reserves que no compleixin aquestes normes sense possibilitat d'abonament.

Ocupació:
Queda totalment prohibit ocupar la propietat amb més persones que les sol·licitades en la descripció de propietat. En el cas de no cumplir aquesta norma ens reservem el dret d'anul·lar la reserva en qualsevol moment sense possibilitat de reembossament.

Anul.lacions:
Tota anul.lació s'ha de fer per escrit (correu, E-mail o fax) i confirmat per part nostra.

Despeses d'anul·lació:
Les anul·lacions efectuades com a mínim 28 dies abans de la data d'arribada, seran abonades al 100%.
Les anul·lacions efectuades entre 28 i 16 dies abans de la data d'arribada, seran abonades al 75%.
Les anul·lacions efectuades entre 15 i 08 dies abans de la data d'arribada, seran abonades al 50%.
Les anul·lacions efectuades entre 07 i 01 dies abans de la data d'arribada, seran abonades al 25%.
Las anul·lacions fetes més tard o la no-presentació no seran ni abonades ni substituïdes.

Arribada posterior:
No es farà cap devolució ni abonament si arriben un o varis dies desprès de la data prevista. 

Interrupció de l'estada:
No procedirem a cap devolució ni abonament en cas d'interrompre la estada pel qualsevol motiu que sigui.

Accidents, robatoris, incendis, objectes danyats etc:
El propietari i Hola Andorra SL no es fa responsable sota cap concepte en cas de danys, robatoris, inciendis, accidents... S'aplicarà únicament i exclusivament les condicions de l'assegurança en vigor de la propietat.


 

-10% en els forfets, -10% an Caldea i -20% en el lloguer de material d'esqui!

Tota la informació:
Propietats: Reserves, preus i disponibilitat

Les nostres apartaments a Arinsal (Vallnord)

Les nostres apartaments a Pal (Vallnord)

Les nostres xalets a Encamp (Grandvalira)

 

Reserves

 

Preus i disponibilitat:

Preguem consulteu les p àgines de disponibilitat abans de reservar i abans contactar amb nosaltres per demanar si tenim disponibilitat!

Activitats, el poble, l'entorn, mapes... Mes informació:

Com posar-se en contacte amb nosaltres
Preguntes fetes freguëntment


© 2001 - 2015 sobre totes les pagines d'aquesta web.  Prohibida tota reproducció.