Apartaments i xalets de vacances a Arinsal, Pal i Encamp, Andorra

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com


El centre aquàtic d'aigua termal més gran d'Europa


Français

Què és Caldea?

Caldea és el centre aquàtic d' aigua termal més gran d' Europa a les muntanyes. Proposa 6.000 m2 de llacunes interiors i exteriors, saunes, jacuzzis, bany d'aranges, bany asteca, banys indo-romans, cascades, llits amb bombolles, marbres calents, massatges, tractaments d'estètica i moltes coses més. Visiti la nostra pàgina amb informació completa sobre Caldea

Imagineu-vos un espai reservat on la llum, l'evasió i el benestar us faran oblidar el cansament, l'estrès i la rutina. Un lloc únic on, en qualsevol moment de l'any, us ajudem a retrobar la forma, la vitalitat i l'equilibri, deixant-vos portar per l'aigua i capbussant-vos en els beneficis del termoludisme. El Club Caldea és un espai nou per gaudir d'uns dies dedicats a la relaxació, a la bellesa o a l'evasió.

Caldea neix el 1994, amb una arquitectura futurista orientada a la pràctica del termoludisme.  D'aquesta manera, el centre utilitza l'aigua termal que brolla a 68º C de la font d'Escaldes-Engordany d'Andorra per crear una interrelació harmoniosa entre el cos i l'aigua.  El nom d'Escaldes prové del temps de la romanització,  Calidae (lloc on brollen les aigues calentes).  El nom de Caldea en català antic significa calent i tònic.  Caldea utilitza la riquesa de l'aigua termal i proposa una nova forma d'esbarjo i benestar.  Una trobada amb l'aigua en totes les seves formes, des de l'aigua vaporitzada fins al glaç, i les seves diferents aplicacions segons les cultures, de la romana a la japonesa.

El balneari Caldea, Andorra (foto Enric Madrenas)

Qui pot anar a Caldea?
Tothom hi és benvingut!
 


El centre termal, Caldea, Andorra (foto: agencia Nuts)

L'element primordial a Caldea és l'aigua termal, però el complexe no és un centre terapèutic per persones que segueixin un programa establert per metges. Caldea és un centre termolúdic modern i no mèdic, destinat a totes aquelles persones que volen gaudir dels beneficis de l'aigua termal per estar en forma i relaxar-se sense ésser sotmesos a tractaments mèdics. És a dir que no s´hi respira l'atmosfera una mica depriment que es troba de vegades als centres termals habituals.

El balneari Caldea, Andorra

On és?
Caldea és al bell mig d'Escaldes-Engordany, al Principat d' Andorra, un petit país entre França i Espanya.
En només 469 km2, Andorra concentra una riquesa natural impressionant i una increïble oferta d'activitats.  Dintre d'aquesta oferta trobem Caldea...

La capital d'Andorra, Andorra-la-Vella, i Escaldes-Engordany eren antigament dos pobles que actualment formen una petita ciutat. També hi ha un servei regular d'autocars Arinsal - la Massana - Escaldes - Andorra la Vella.  Andorra queda a aproximadament 3 hores en cotxe de Barcelona, Perpinyà o de Toulouse.

Amb la seva reserva d'apartament, tindrà un descompte de 10% sobre tots els preus de Caldea, a condició de fer la reserva amb antelació.

Visiti la nostra pàgina amb informació completa sobre Caldea
 
 
 
Menú:


Drets reservats 2001-2010 sobre les fotos i el text.