Lloguer i excursions en 4x4 tot terreny a Andorra

Molta gent ha sentit parlar d'Andorra únicament pels seus quilometres de comerços i les seves 5 estacions d'esquí, però poca gent s'ha aventurat dins la muntanya on un altre mon l'espera, on no ha arribat el turisme massiu i lluny  dels centres comercials. Es tracta de muntanyes de les quals els seus pics arriben quasi als 3.000m, magnífiques valls tranquil·les, més de 60 llacs, enormes boscs pels quals passen rius d'aigua cristal·lina.

Proposem a la gent que no l'apeteix gaire caminar però que vol gaudir de tot això, una nova manera de descobrir les muntanyes: el 4x4.

Visiti Andorra de manera original.

Pot llogar el seu vehicle per un dia o per tot el seu sojorn. Aquests jeeps, petits però robusts son perfectes pel tipus de terreny que tenim a Andorra ja que son més lleugers i manejables que els 4x4 pesats.
 
Derriere la station de ski Arinsal Pal en Andorre


 Nota: S'apliquen les mateixes condicions que qualsevol vehicle de lloguer. Li donarem tots els detalls quan faci la reserva. Li demanarem un dipòsit de 25.000 pta abans d'entregar-li el cotxe. El qui lloga el cotxe es farà càrrec dels danys no coberts per l'assegurança. Si desitja fer una excursió fora del territori andorrà hi ha un suplement de 1.000 pta per dia i cotxe.

 
Suggestions:
La majoria de las carreteres d'Andorra estan asfaltades, però queden molts indrets on podem gaudir del autèntic 4x4. Trobaran camins "esportius" però sense perill a La Rabassa (30 min. d'Arinsal). Des d'aquest indret, poden agafar nombrosos camins que el portaran al pic del  Port Negre (2'605m) on gaudiran d'una vista espectacular de tot Andorra i la cadena del Cadí a Espanya.
Un enbourbé et un qui attend

Una altre excursió molt bonica que li proposem es: pujar al "col de la Botella" que es troba 10 minuts del seu apartament.  Des d'allí, pot baixar a Espanya pels camins dels contrabandistes  via Tor, Alins i Llavorsí per fer Rafting!  Després pot passar per Os de Civis per gaudir d'un menjar casolà  amb carns a la brasa abans de emprendre la tornada cap Andorra. Per fer aquesta excursió es necessari sortir aviat al matí per no tenir que  tornar de nit. Totes les fotos d'aquesta pàgina s'han fet durant aquesta excursió.
Els que voles aventurar-se més lluny poden estar en 3 dies a Port Bou (poble del Mediterrani) o a Cap Hendaye (Atlàntic) en 10 dies...

Si desitgen venir a Andorra per pescar la truita, el 4x4 es perfecte.
 
Retour vers l'Andorre après Alins Temporades:
La temporada d'hivern es molt llarga i los ports molt alts. Per raons de seguretat, recomanem efectuar las excursions en 4x4 de juny a octubre.  Però pot llogar un 4x4 al hivern per anar d'una estación d'esquí a l'altre sense necessitat de posar cadenes al cotxe.

Si desitja llogar un 4x4 durant la seva estada, indiqui'ho en el formulari d'inscripció. Reservarem el  seu vehicle que trobarà davant la porta del seu apartament i a més li farem un descompte de 10% sobre el preu del lloguer del cotxe.

Tornar a la pàgina de activitats